aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚυνηγετικό δείπνο στην πρωταθλήτρια ομάδα

Κυνηγετικό δείπνο στην πρωταθλήτρια ομάδα

Σε ένδειξη εκτίμησης προς τους αθλητές της Σκοπευτικής Ομάδας του σωματείου, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο φετινό Δ’ Επαρχιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, παρέθεσε δείπνο με κυνηγετικά εδέσματα προς τιμή τους, στο οίκημα του Συλλόγου. Στο δείπνο προσκλήθηκαν επίσης και παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Λατσιών Παναγιώτης Κυπριανού, καθώς και συνεργάτες και υποστηρικτές του σωματείου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Πάμπος Χαραλάμπους καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, ευχαρίστησε τους αθλητές που αγωνίστηκαν με τα χρώματα του Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ» και τους συγχάρηκε για τη σπουδαία επιτυχία τους, τονίζοντας ότι το δείπνο και η απονομή τιμητικών επάθλων στη συνέχεια, αποτελούν ελάχιστη ένδειξη αγάπης και εκτίμησης από πλευράς διοικητικού συμβουλίου.

Τους ευχήθηκε δε, παρόμοιες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες ατομικές και ομαδικές για το νέο Επαρχιακό Πρωτάθλημα, καθώς και καλή συνέχεια στις κυνηγετικές τους εξορμήσεις. Οι τιμητικές πλακέτες του συμβουλίου απονεμήθηκαν στους Ανδρέα Αντωνίου, Άθω Βοσκαρίδη, Πανίκο Γαβριηλίδη, Γιάννο Ιωάννου, Μάριο Καραπατάκη, Χρίστο Παρασκευαΐδη και Νεόφυτο Παφίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ