aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Σχολικό Αγώνα Δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Σχολικό Αγώνα Δρόμου

Το Υπουργείο Παιδείας & Πολιτισμού με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ διοργανώνει την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου στις 10:00πμ, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, τον Παγκύπριο Σχολικό Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για την Υγεία μου». Θα λάβουν μέρος 1.400 μαθητές και μαθήτριες γυμνασίων, λυκείων και τεχνικών σχολών, διαγωνιζόμενοι στις αποστάσεις των 1.500μ και 3.000μ.

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των μαθητών, οι διοργανωτές σε συνεργασία με την Αστυνομία έχουν προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αποκόπτοντας την κυκλοφορία στον παραλιακό από τις 9:00πμ μέχρι τις 11:00πμ της Τρίτης (16/1), από το ύψος της οδού Ανεξαρτησίας μέχρι και το ύψος της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ (Εναέριος). Μαθητές και μαθήτριες θα βιώσουν μιας πρώτης τάξης δρομική εμπειρία καθώς θα τρέξουν στη διαδρομή όπου δύο μήνες αργότερα θα διαγωνιστούν Μαραθωνοδρόμοι από όλο τον κόσμο.

«Αναγνωρίζουμε ότι ταλαιπωρούμε λίγο τον κόσμο σε μια εργάσιμη μέρα, αλλά πιστεύουμε ότι ο σκοπός αξίζει τον κόσμο», εξηγεί ο διευθυντής του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ Σπύρος Σπύρου που επισημαίνει ότι «στόχος μας είναι να δούμε την κοινωνία μας να αλλάζει συνήθειες και πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος μάθησης είναι να βιώσεις μια εμπειρία. Γι αυτό στηρίξαμε την αναβάθμιση του Παγκύπριου Σχολικού Αγώνα Δρόμου, προκειμένου να δώσουμε σε όσο το δυνατόν πιο πολλά παιδιά τη δυνατότητα να εντάξουν στη ζωή τους την άσκηση και τη σωστή διατροφή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ