aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το «Run As One»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το «Run As One»

Διεξάγεται την προσεχή Κυριακή (23/10) ο μεγάλος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 5χλμ «Run As One» που διοργανώνουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου. Ο αγώνας ξεκινάει στις 17:00 και θα έχει σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Έγκωμη.

Όλα τα καθαρά έσοδα από το αντίτιμο συμμετοχής θα διατεθούν στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή και Υγεία». Για τη ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή, από τις 16:00 μέχρι τις 18:00.

Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι οι πιο κάτω δρόμοι στη Λευκωσία θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση:

Λεωφόρος Γρίβα Διγενή, στην περιοχή Έγκωμης, (τμήμα από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφ. Αρχαγγέλου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου με κατεύθυνση προς Έγκωμη και τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη μέχρι την οδό 25ης Μαρτίου με κατεύθυνση προς Λευκωσία).

Ανατολικό τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου, μπροστά από την υπεραγορά ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ από τον κυκλικό κόμβο παρά το Κτηματολογικό Γραφείο Λευκωσίας μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφ. Γρίβα Διγενή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λευκωσία προς την περιοχή Έγκωμης (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου, κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη) θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Αρχαγγέλου και του κυκλικού κόμβου παρά το Συγκρότημα ΔΙΑΣ καθώς και των οδών Νίκου Κρανιδιώτη, Μελίνας Μερκούρη, της οδού Αιπείας, των οδών Αχαιών, Ευριπίδου προς τη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου.

Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Έγκωμη/Κυκλικό Κόμβο Κολοκασίδη προς τη Λευκωσία θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στον Άγιο Δομέτιο προς την οδό 25ης Μαρτίου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ