aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚουττούκη: Απίστευτα άτυχη, τραυματίστηκε σοβαρά κόντρα στην Τουρκάλα πρωταθλήτρια

Κουττούκη: Απίστευτα άτυχη, τραυματίστηκε σοβαρά κόντρα στην Τουρκάλα πρωταθλήτρια

Ατύχησε σε πολύ μεγάλο βαθμό η κορυφαία πρωταθλήτρια Τάεκβοντο Κυριακή Κουττούκη στο World Final Grand Prix «G8» που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Μόσχα. Στο κορυφαίο αυτό πρωτάθλημα πήραν μέρος οι καλύτερες αθλήτριες και αθλητές του κόσμου (μόνο 16 σε κάθε Ολυμπιακή Κατηγορία) μετά από πρόκληση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τάεκβοντο.

Στον πρώτο αγώνα η Κυριακή Κουττούκη (μέχρι 49 κιλά) αντιμετώπισε την κορυφαία πρωταθλήτρια του Καναδά (Γιονγκ Αϊβέτ) την οποία κέρδισε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο.

Στον δεύτερο της αγώνα εναντίον της πρωταθλήτριας της Τουρκίας (Γιλντιρίμ Ρουκιγέ) στον οποίο δυστυχώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο πόδι αναγκάστηκε να αποχωρήσει και περιορίστηκε στην 5η θέση.

Μετά το πολύ άτυχο αυτό γεγονός η εν λόγω πρωταθλήτρια μας θα απουσιάσει από τα γήπεδα για τρεις περίπου εβδομάδες.

Το Δ.Σ. της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Κύπρου συγχαίρει την Κουττούκη για την 5η θέση που κέρδισε σ’ ένα τόσο πολύ μεγάλο πρωτάθλημα και της εύχεται ταχεία ανάρρωση και ό,τι καλύτερο στην προσπάθεια για την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ