aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚορυφαίος αθλητής του 2020 ο Γιώργος Αχιλλέως

Κορυφαίος αθλητής του 2020 ο Γιώργος Αχιλλέως

Κορυφαίος αθλητής για το 2020 αναδείχθηκε από την ΕΑΚ ο Γιώργος Αχιλλέως! Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Κύπριος σκοπευτής ανακηρύσσεται ως κορυφαίος, καθώς προηγήθηκαν το 2007 και το 2010. Τη χρονιά που μας πέρασε, ήταν 5ος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της ISSF, ενώ αναδείχθηκε πρωταθλητής Κύπρου για 14η φορά στην καριέρα του! Ο ίδιος έγραψε ιστορία, αφού η πρώτη του εμφάνιση στην κορυφαία 5άδα της ΕΑΚ ήταν πριν 22 χρόνια (!), στους Αριστείς του 1998, σε ηλικία 18 ετών!

Δεύτερος κορυφαίος ήταν ο Παύλος Κοντίδης, ο οποίος τις προηγούμενες τρεις χρονιές είχε αναδειχθεί ως κορυφαίος, ενώ την τριάδα έκλεισε ο εκ των σημαντικών συντελεστών της ευρωπαϊκής πορείας του Κεραυνού στο Basketball Champions Legue, Σάιμον Μιχαήλ. 4ος αθλητής της χρονιάς ο Ιούλιος Αργυρού, βασικό στέλεχος της Ανόρθωσης στο χάντμπολ και 5ος ο τενίστας Πέτρος Χρυσοχός, που κατέκτησε δύο τίτλους σε τουρνουά επιπέδου Future, τον Μάρτιο στο Λας Βέγκας και τον Νοέμβριο στο Σαρμ Ελ Σέιχ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ