aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚορυφαία στιγμή η ανακήρυξη του Πρεσβευτή Ευ Αγωνίζεσθαι Fair Play 2019 Ηρόδοτου Γιωργαλλά

Κορυφαία στιγμή η ανακήρυξη του Πρεσβευτή Ευ Αγωνίζεσθαι Fair Play 2019 Ηρόδοτου Γιωργαλλά

Μια από τις κορυφαίες στιγμές στη Γιορτή Βράβευσης των Αρίστων της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, υπό την αιγίδα του ΚΟΑ, ήταν και η ανακήρυξη από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, του Πρεσβευτή Ευ Αγωνίζεσθαι-Fair Play της Κύπρου για το 2019, Ηρόδοτου Γιωργαλλά.

Η ανακήρυξη έγινε από τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη και τον Πρόεδρο της ΚΟΕ Ντίνο Μιχαηλίδη. Για το διορισμό του λήφθηκαν υπόψη σειρά δεδομένων, που αφορούν τη σημαντική προσφορά του και τις ξεχωριστές επιτυχίες του στη Γυμναστική.

Ο Ηρόδοτος Γιωργαλλάς υπήρξε εξαίρετος αθλητής με σημαντικές διεθνείς επιτυχίες, όπως χάλκινο μετάλλιο στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του 2010 και χρυσά μετάλλια σε Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης.

Ο Ηρόδοτος Γιωργαλλάς με τις αθλητικές του επιτυχίες, αλλά και με τον άριστο χαρακτήρα και το ήθος του, αποτελεί αθλητή πρότυπο, ο οποίος μπορεί να εμπνεύσει και να εμπεδώσει στους Νέους μας τα Ολυμπιακά και αθλητικά ιδεώδη. Συγχαίρουμε θερμά τον Ηρόδοτο Γιωργαλλά για το διορισμό του ως Πρεσβευτή Eυ Αγωνίζεσθαι – Fair Play για το 2019. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του και διαβεβαιώνουμε ότι θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Απευθύνουμε επίσης τις θερμές μας ευχαριστίες στον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, Πρεσβευτή Eυ Αγωνίζεσθαι-Fair Play για το 2018, για την προσφορά του στην περαιτέρω προώθηση του θεσμού και για το πετυχημένο έργο, το οποίο έχει επιτελέσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ