aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚορυφαία «ντουφέκια» στη χώρα μας!

Κορυφαία «ντουφέκια» στη χώρα μας!

Το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο Γραντ Πρι του κόσμου, το διεθνές Cyprus Grand Prix 2018, ανοίγει επίσημα τις «πύλες» του μεθαύριο στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Κύπρου «Λάκης Ψημολοφίτης», με τις επίσημες προπονήσεις των αθλητών και αθλητριών. Όπως αναμενόταν, ραντεβού στην κορυφαία αυτή διεθνή διοργάνωση έχουν δώσει ραντεβού και τα κορυφαία «ντουφέκια» από τις πέντε ηπείρους και κυρίως από χώρες της Ευρώπης.

Ξεχωρίζουν τα μεγάλα ονόματα που στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες της Ρωσίας, της Τσεχίας και της Γερμανίας, στο σκητ και στο τραπ, καθώς και οι διεθνείς σκοπευτές της Ελλάδας στο σκητ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Δανίας, του Ομάν και της Γαλλίας στο τραπ. Κοντά σε αυτά όταν προσθέσουμε τους διεθνείς Βρετανούς τραπέρς Εντουαρντ Λιγκ, και Στίβεν Σκοτ, τον Φινλανδό Σίμο Κοϊλίνεν και τις συμπατριώτισσες του Βερομά Μόμψι και Σατού Μακέλα – Νουμέλα, τον Ουαλό Μαρκ Ποτς και τη Σλοβάκα Σουζάνα Στεφεσέκοβα, αντιλαμβανόμαστε τον συναγωνισμό που θα έχουν οι διεθνείς μας (άνδρες και γυναίκες) στο τραπ.

Τον ίδιο κι ακόμη μεγαλύτερο συναγωνισμό θα έχουν οι διεθνείς σκοπευτές και σκοπεύτριές μας στο σκητ. Αρκεί να προσθέσουμε τους Νορβηγούς Έρικ Βάνταλ και Τομ Γιένσεν, τον Βούλγαρο Γκεόρκι Ποπόφ, τους Φινλανδούς Τίμο Λαϊτίνεν και Τόμι Τακάνεν, τη συμπατριώτισσά τους Μαργιού Χεϊνόνεν, τις Βρετανίδες Έμιλι Χιπς και Σάρα Ράιτ, την Ελληνίδα Άρτεμις Κεφαλίδου, τη Ταϊλανδέζα Σουτίγια Τζιουχαλοεμίτ, τη Σλοβάκα Βερόνικα Σικόροβα και την Όλγα Παναρίνα, η οποία πήρε μετεγγραφή από τη Ρωσία και αγωνίζεται για λογαριασμό του Καζακστάν. Για τους Κύπριους σκοπευτές και σκοπεύτριες, ο αγώνας του Cyprus Grand Prix θα μετρήσει και στο παγκύπριο πρωτάθλημα, ενώ η Κύπρος θα συμμετάσχει και στην ομαδική κατάταξη με τις εθνικές μας ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ