aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚορωνοϊός: Αναβλήθηκε ο Γύρος της Γαλλίας, κινδυνεύει για πρώτη φορά μετά από 84 χρόνια

Κορωνοϊός: Αναβλήθηκε ο Γύρος της Γαλλίας, κινδυνεύει για πρώτη φορά μετά από 84 χρόνια

Πριν από μερικές εβδομάδες ήταν το Γκραν Πρι του Μονακό που ακυρώθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού, σε μια ιστορική απόφαση καθώς ήταν ο πιο παλιός αγώνας της Φόρμουλα 1 και εκείνος με τις περισσότερες διαδοχικές παρουσίες στο καλεντάρι του πρωταθλήματος.

Χθες ήρθε η σειρά του Γύρου της Γαλλίας να αναβληθεί, χωρίς προς το παρόν να είναι ξεκάθαρο αν θα διεξαχθεί σε εναλλακτικές ημερομηνίες ή αν θα ακυρωθεί για πρώτη φορά μετά από το 1946. Ο Γύρος ήταν προγραμματισμένος για τις 27 Ιουνίου, ωστόσο η πανδημία δεν επιτρέπει την εκκίνησή του.

«Με δεδομένο ότι είναι απίθανο να ξεκινήσει την προγραμματισμένη ημερομηνία, βρισκόμαστε σε επαφή με την παγκόσμια ομοσπονδία ποδηλασίας για να βρούμε νέες ημερομηνίες» ήταν η αντίδραση των διοργανωτών, λίγη ώρα μετά από την απόφαση του Εμανουέλ Μακρόν να απαγορεύσει όλα τις δημόσιες διοργανώσεις μέχρι τουλάχιστον τα μέσα Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ