aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚορίτσια… άρξασθαι πυρ!

Κορίτσια… άρξασθαι πυρ!

Σε άλλη μια κορυφαία σκοπευτική διοργάνωση, οι γυναίκες (και οι νεάνιδες) μπαίνουν… εμπροσθοφυλακή και ρίχνουν τις πρώτες ντουφεκιές στους δίσκους. Με τον αγώνα του τραπ γυναικών και νεανίδων, ανοίγει σήμερα η αυλαία των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Σκοποβολής 2019, στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο του Λονάτο στη Βόρεια Ιταλία.

Από κυπριακής πλευράς, η πρωταθλήτρια μας Γεωργία Κωνσταντινίδου και η νεαρή Άντη Ιερείδη, μαζί με τις άλλες 33 αθλήτριες, θα μετρήσουν δυνάμεις και θα διεκδικήσουν, η κάθε μια το δικό της στόχο και τη δική της διάκριση στο τραπ γυναικών. Βέβαια, ο μεγάλος στόχος, ιδιαίτερα για την πρωταθλήτρια μας, ακούει στο όνομα «ολυμπιακή πρόκριση», αφού οι φετινοί Πανευρωπαϊκοί θα μοιράσουν άλλες δυο «κάρτες» για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο. Πέρα από τις 35 γυναίκες αθλήτριες, σήμερα θα ξεκινήσουν τον αγώνα και 27 νεάνιδες, κατηγορία στην οποία δεν εκπροσωπείται η ΣΚΟΚ.

Οι αθλητές του τραπ (άνδρες και έφηβοι), θα έχουν σήμερα μια δεύτερη ευκαιρία στην προετοιμασία τους, με την τελευταία προπόνηση, ενώ ο δικός τους αγώνας θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.

Με την εθνική μας ομάδα των ανδρών θα αγωνιστούν οι διεθνείς μας Ανδρέας Μακρής, Νικόλας Κυριάκου και Νιχάτ Ακτερζί, ενώ οι Αδάμος Σελίπας και Σταύρος Τράγγολας, εκτός συναγωνισμού θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα ολυμπιακά όρια, που στο τραπ είναι καθορισμένα στο 112/125. Στο τραπ εφήβων, θα μας εκπροσωπήσει ο νεαρός Παναγιώτης Θεοδοσίου.

Χθες το βράδυ στις 8.00 μ.μ τοπική ώρα (9.00 ώρα Κύπρου) ήταν προγραμματισμένη η επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων.

Αποστολή: Ανδρέας Λαζανίτης Γραφείο Τύπου ΣΚΟΚ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ