aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚωπηλασία: Συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική

Κωπηλασία: Συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική

Η Εθνική Κωπηλασίας Κύπρου άρχισε από τις αρχές Ιουλίου την προετοιμασία της στο Φράγμα του Κούρη και στο Κέντρο Ιστιοπλοϊκών Αγώνων υπό την καθοδήγηση της Ομοσπονδιακού προπονήτριας Μαρίας Χατζηηλία.

Η ομάδα αποτελείται από 12 αθλητές. Έξι στην κατηγορία Εφήβων/ Νεανίδων ( Junior B) και έξι στην κατηγορία Παίδων/ Κορασίδων ( Junior C). Η ομάδα Εφήβων / Νεανίδων αποτελείται από τους Πέτρο Σταύρου, Χρήστο Φαχούρη, Χριστιάνα Ευαγγέλου, Στυλιάνα Αντωνιάδου, Μαριάννα Ζήνωνος και Νάγια Ραουνά.

Η ομάδα παίδων/κορασίδων αποτελείται από τους Χριστόδουλου Δημητρίου, Νικόλα Αριστείδου, Μαρκ Σλούτσκι, Δέσποινα Γεωργίου, Χριστίνα Ιωακείμ και Ελένη Βακανά. Οι αθλητές της κατηγορίας Εφήβων/ Νεανίδων θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στη Διεθνή Ρεγγάτα στην πόλη Litomerice της Τσεχίας από τις 26-27 Αυγούστου, ενώ οι αθλητές στην κατηγορία Παίδων/Κορασίδων θα συμμετάσχουν στους αγώνες ανάπτυξης που διοργανώνει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία από τις 2-3 Σεπτεμβρίου στην Καστοριά. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς και διπλές προπονήσεις όλο το μήνα Αύγουστο .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ