aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚωπηλασία: Δύο μετάλλια για τους Κύπριους αθλητές

Κωπηλασία: Δύο μετάλλια για τους Κύπριους αθλητές

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αγώνες του 1ου πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστής κωπηλασίας το οποίο έχει διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο τάεκβοντο στο Παλαιό Φάληρο στην Αθήνα. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας έχει συμμετάσχει με δύο αθλητές οι οποίοι έχουν καταφέρει να κατακτήσουν από ένα μετάλλιο στην κατηγορία τους.

Ο Αλέξανδρος Ζησιμίδης του Ναυτικού Όμιλου Λεμεσού έχει κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο  με χρόνο 6:26,9 στην ανοικτή κατηγορία ανδρών ελαφρών βαρών ανάμεσα σε 11 συμμετοχές. Σημειώνεται ότι ο πρώτος της κούρσας αυτής ήταν αθλητής που συμμετείχε και στο ΡΙΟ, ενώ ο δεύτερος είναι ο περσινός Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο σκιφ ανδρών.

Η Στυλιάνα Αντωνιάδου του Σωματείου ΝΗΡΕΑΣ, κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 7:46,2 στην κατηγορία Νεάνιδων 15-16 σε μία κούρσα ανάμεσα σε 22 συμμετοχές που έκοψε την ανάσα

Και οι δύο αθλητές μας διαγωνίστηκαν στην απόσταση των 2000 μέτρων. Την αποστολή συνοδεύεσε η Ομοσπονδιακός Προπονήτρια Μαρία Χατζηηλία και αρχηγός αποστολής ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Η αποστολή επιστρέφει στην Κύπρο την Κυριακή το απόγευμα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές για την εξαιρετική τους παρουσία. Ευχόμαστε όπως αυτή τους επιτυχία είναι μονάχα η αρχή ενός πολύ παραγωγικού και επιτυχημένου 2017!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ