aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚοντίδης για Πελενδρίτου, Καριόλου και Μακρή

Κοντίδης για Πελενδρίτου, Καριόλου και Μακρή

Μπορεί να είναι ο κορυφαίος Κύπριος αθλητής και ένας εκ των καλύτερων ιστιοπλόων του κόσμου, ωστόσο, ο Παύλος Κοντίδης δεν ξεχνάει ποτέ στους συναθλητές του.

Έτσι, την Τετάρτη (01/9) στο δείπνο προς τιμήν της ολυμπιακής ομάδα της ιστιοπλοΐας, το πρώτο πράγμα που έκανε όταν πήρε τον λόγο, ήταν να μιλήσει για την Καρολίνα Πελενδρίτου.

«Σήμερα πήρε το έκτο της Ολυμπιακό μετάλλιο, 17 χρόνια μετά από το πρώτο της. Όσοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει να είσαι για σχεδόν δύο δεκαετίες στην κορυφή, αντιλαμβάνονται το μέγεθος της επιτυχίας» είπε ο Κοντίδης με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα για την Κύπρια Παραολυμπιονίκη.

Ο Παύλος δεν ξέχασε τον Ανδρέα Καριόλου. Θυμήθηκε όταν πρωτοπήγε στο Ιστιοπλοϊκό Κέντρο σε ηλικία 15 χρόνων και έβλεπε τον Καριόλου – που ήταν ήδη φτασμένος αθλητής με Ολυμπιακή συμμετοχή στην Αθήνα 2004 – να δουλεύει σκληρά. «Πήρα πράγματα από αυτόν. Την υπομονή, με επιμονή, τη συστηματικότητα με την οποία δούλευε» σχολίασε ο Ολυμπιονίκης μας.

Τέλος, ο Κοντίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο χάλκινο της Μαριλένας Μακρή στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U21. «Μπορεί να πλησίασες το χρυσό, όμως αυτά είναι μαθήματα και εμπειρίες για το μέλλον. Το χάλκινο είναι μεγάλη επιτυχία» είπε απευθυνόμενος προς την 18χρονη πρωταθλήτρια η οποία ήταν επίσης παρούσα στην εκδήλωση, όπως και ο Νατάσα Λάππα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ