aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚοντά στην αποστολή η πρέσβης Κούλα Σοφιανού

Κοντά στην αποστολή η πρέσβης Κούλα Σοφιανού

Μαζί με την κυπριακή αποστολή βρέθηκε τις πρώτες μέρες των αγώνων, η πρέσβης στην Ισπανία Κούλα Σοφιανού, για να συμπαρασταθεί στις προσπάθειες των αθλητών μας και να ευχηθεί καλές επιτυχίες. Η κα Σοφιανού ταξίδεψε με τρένο από τη Μαδρίτη, ως προσκεκλημένη των διοργανωτών στην τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή και παρέμεινε στην Ταρραγόνα και την επόμενη μέρα.

Επισκέφθηκε την κυπριακή αποστολή που διαμένει στο Ολυμπιακό Χωριό, γευμάτισε με την ομάδα και συνομίλησε με τους αθλητές μας, ενώ στη συνέχεια έδωσε το παρών της και στους αγωνιστικούς χώρους. Στο γήπεδο της τοξοβολίας, τη συνόδευσαν ο αρχηγός της κυπριακής αποστολής δρ Μιχάλης Κρασιάς, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΚΟΕ Γιώργο Χρυσοστόμου, το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Γιώτη Ιωαννίδη, τον βοηθό αρχηγό αποστολής Γιώργο Παναγίδη, το μέλος της Διοίκησης δρα Πάνο Ραζή και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Ανδρέα Θεοφυλάκτου.

Η Κούλα Σοφιανού, η οποία υπηρετεί τους τελευταίους 20 μήνες στην πρεσβεία στη Μαδρίτη, δήλωσε ενθουσιασμένη με την κυπριακή αποστολή, που μέσα από την παρουσία της στους αγωνιστικούς χώρους εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο την Κύπρο στον αθλητισμό, ενώ μας ανέφερε την ιδιαίτερη συγκίνηση που ένιωσε όταν μπήκε η κυπριακή ομάδα στο γήπεδο κατά την τελετή έναρξης.

«Μπήκαμε προτελευταίοι στη σειρά, λόγω της καταλανικής προφοράς στο όνομα της Κύπρου (Xipre), και ακολούθησε η διοργανώτρια Ισπανία. Έτσι η προσοχή του κόσμου αναπόφευκτα έπεσε και πάνω στη δική μας ομάδα. Στην αποχώρηση των σημαιοφόρων ήμασταν πάλι στο τέλος δίπλα-δίπλα από την Τουρκία. Η παρουσία της Κύπρου σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις στέλνει τα σωστά μηνύματα σε πολλά διαφορετικά επίπεδα», ήταν το σχόλιό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ