aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚολύμβηση: Παγκύπριοι ατομικοί – Είναι πολλές οι προκλήσεις

Κολύμβηση: Παγκύπριοι ατομικοί – Είναι πολλές οι προκλήσεις

Η δεύτερη τη τάξη διοργάνωση στην κολύμβηση είναι εδώ. Από αύριο (Παρασκευή 25/2), μέχρι και την Κυριακή (27/2), στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λευκωσίας θα έχουν την τιμητική τους οι παγκύπριοι ατομικοί αγώνες. Διοργάνωση στην οποία όλοι οι αθλητές θα έχουν τους στόχους και τις επιδιώξεις τους, άλλοι μεγαλύτερες και άλλοι μικρότερες.

Ένας από τους μεγάλους στόχους πολλών από των αθλητών που θα πάρουν μέρος είναι οι διεθνείς διοργανώσεις, στις οποίες θα διεκδικήσουν τα όρια πρόκρισης. Και οι προκλήσεις μέσα στη χρονιά είναι πολλές: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Μεσογειακοί, Κοινοπολιτειακοί, Ευρωπαϊκοί νέων, πολυεθνείς νέων, κλπ. Πέρα από τα όρια πρόκρισης, άλλη μια πρόκληση είναι τα παγκύπρια ρεκόρ, που θα έχουν στο στόχαστρο τους οι αθλητές, γι΄ αυτό και η συμμετοχή είναι μεγάλη, καθώς στους αγώνες θα πάρουν μέρος 389 αθλητές από τους έντεκα ναυτικούς ομίλους. Από την προσπάθεια αυτή των αθλητών θα αναδειχθούν και ο κορυφαίος και κορυφαία αθλήτρια της διοργάνωσης.

Αναμένουμε ακόμα πως μέσα από τους αγώνες θα ξεπεταχτούν κάποια νέα ταλέντα που θα αποτελέσουν το μέλλον του αθλήματος. Η διοργάνωση προσφέρεται, αφού όπως είπαμε όλοι θέλουν να διακριθούν και να κυνηγήσουν τους στόχους τους για τη νέα χρονιά. Χορηγοί των αγώνων είναι οι μεγάλοι χορηγοί της Ομοσπονδίας η ΟΠΑΠ Κύπρου και η Πετρολίνα.

Χορηγός επικοινωνίας τo Radio Active.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Παρασκευή (15.00): 200μ. ελεύθερο, 50μ. πρόσθιο, 50μ. ύπτιο, 200μ. πεταλούδα, 800μ. ελεύθερο (γυναικών), 1500 (ανδρών). Σάββατο (10.00): 50μ. ελεύθερο, 100μ. πρόσθιο, 100μ. πεταλούδα, 100μ. ύπτιο, 200μ. μικτή, 400μ. ελεύθερο. Κυριακή (10.00): 50μ. πεταλούδα, 200μ. ύπτιο, 400μ. μικτή, 100μ. ελεύθερο, 200μ. πρόσθιο, 800μ. ελεύθερο (ανδρών), 1500μ. ελεύθερο (γυναικών).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ