aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚολύμβηση: Όλα έτοιμα για το νέο ραντεβού

Κολύμβηση: Όλα έτοιμα για το νέο ραντεβού

Τείνει να καταστεί θεσμός. Η διεθνής κολυμβητική συνάντηση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τις προηγούμενες δύο χρονιές, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο κολυμβητήριο Λεμεσού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι εμπνευστές της καθ’ όλα πετυχημένης διοργάνωσης, ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού διοργανώνει από κοινού τους αγώνες με την Ομοσπονδία Κολύμβησης, η οποία αναμένεται να έχει την ίδια επιτυχία όπως και οι δύο προηγούμενες. Οι διοργανωτές μάλιστα δηλώνουν έτοιμοι από κάθε άποψη για να ανταποκριθούν και πάλι στις απαιτήσεις του διεθνούς μίτινγκ.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί βάσει όλων των διεθνών προτύπων και τα αποτελέσματα θα είναι βάσει των διεθνών προτύπων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Ως εκ τούτου αναμένεται να υπάρξει έντονος συναγωνισμός, αφού στους αγώνες θα πάρουν μέρος πέραν των 200 αθλητών από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Ομάδα που ξεχωρίζει -όπως σχεδόν πάντα στη διοργάνωση- η αποστολή της Ελλάδας, η οποία θα πάρει μέρος στους αγώνες με κορυφαίους κολυμβητές και κολυμβήτριες. Πολλοί από αυτούς εκπροσώπησαν την Ελλάδα στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μερικοί από τους πρωτοκλασάτους Ελλαδίτες αθλητές είναι η Κριστέλ Βουρνά, ο Κωνσταντίνος Κοντόπουλος, ο Ιωάννης Καρπουζλής, η Όλγα Ντάλλα και ο Ευάγγελος Αϊβαλιώτης.

Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού και Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης δηλώνουν έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να περάσουν με ψηλό βαθμό επιτυχίας τις νέες (διεθνείς) εξετάσεις στις οποίες θα παρακαθίσουν, ενώ και οι αθλητές από τη μεριά τους θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις ενόψει των επόμενων εσωτερικών και διεθνών διοργανώσεων, παρόλο που η χρονιά οδεύει προς το τέλος της.

Ειδικά οι Κύπριοι αθλητές έχουν μπροστά τους άλλη μια εσωτερική διοργάνωση, καθώς επίσης και τη συμμετοχή μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ευκαιρία λοιπόν να κυνηγήσουν τους στόχους τους και γιατί όχι, πιθανότατα και κάποιες νέες παγκύπριες επιδόσεις.

Χορηγός των Αγώνων είναι η RCB και υποστηρικτές οι Famous Sports με τα προϊόντα Speedo, το ξενοδοχείο Park Beach, το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού και το ξενοδοχείο Tsanotel. Χορηγός επικοινωνίας: Ο Φιλελεύθερος και το Goal News.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο: 100μ. ελεύθερο, 400μ. μικτή, 50μ. πρόσθιο, 100μ. ύπτιο, 4Χ100μ. ελεύθερο, 1500μ., 100μ. πρόσθιο, 100μ. πεταλούδα, 200μ. ελεύθερο, 50μ. ύπτιο.

Κυριακή: 200μ. πρόσθιο, 50μ. πεταλούδα, 200 ύπτιο, 800μ. ελεύθερο, 4Χ200μ. ελεύθερο, 50μ. ελεύθερο, 200μ. μικτή, 400μ. ελεύθερο, 200μ. πεταλούδα, 4Χ100μ. μικτή.

Ώρα έναρξης: 10:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ