aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚολύμβηση: Επανεκκίνηση με τα «δελφινάκια»

Κολύμβηση: Επανεκκίνηση με τα «δελφινάκια»

Από σήμερα κάνει restart και η κολύμβηση. Μετά από αγωνιστική αδράνεια πέντε μηνών, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η Ομοσπονδία κολύμβησης διοργανώνει σήμερα (Κυριακή), στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας, το δεύτερο σκέλος του Παγκύπριου Πρωταθλήματος μικρών κατηγοριών.

Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος 100 αθλητές και από τους έντεκα ναυτικούς ομίλους, με τους μπόμπιρες (γεννηθέντες το 2008), μετά από μεγάλη αποχή από το νερό, να θέλουν όπως είναι φυσικό να δώσουν τα δείγματα γραφής τους. Όπως είναι φυσικό, πέρα από τους αθλητές, όλοι περιμένουν πώς και πως τη διοργάνωση, η οποία θα αποτελέσει μια πρώτη γεύση στην μετά-κορωνοϊού εποχή και τις νέες συνθήκες που θα επικρατήσουν στο άθλημα.

Οι αγώνες, φυσικά, θα διεξαχθούν με βάση τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και επίσημος χορηγός του αγώνα είναι το The Grammar School Nicosia.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (18:00): 50μ. πρόσθιο, 50μ. ύπτιο, 100μ. ελεύθερο, 400μ. μικτή, 200μ. πρόσθιο, 100μ. πεταλούδα, 200μ. ύπτιο, 400μ. ελεύθερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ