Κολυμπώ για το Συνάνθρωπο μου στις 5 Μαΐου: «Ζήσε, αθλήσου στην πόλη σου»

Το Κολυμβητήριο Ιακώβου και ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου διοργανώνουν την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 10 το πρωί, στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού, την ετήσια Φιλανθρωπική κολυμβητική εκδήλωση «Κολυμπώ για το Συνάνθρωπο μου 2019». Η εκδήλωση που είναι αφιερωμένη όπως κάθε χρόνο στη μνήμη του Πανίκου Ιακώβου, εντάσσεται στο αθλητικό καλεντάρι των 20ων Λεμεσίων.

Η κολυμβητική εκδήλωση που τελεί υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη, περιλαμβάνει ατομικό αγώνισμα 1000μ. Ελεύθερο και ομαδικό αγώνισμα Σκυταλοδρομίας 5Χ200μ. Ελεύθερο. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 2 Μαΐου 2019, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου.

Όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στους αγώνες, θα λάβουν δίπλωμα και μετάλλιο συμμετοχής, ενώ θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι νικητές της κάθε κατηγορίας.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:
Κολυμβητήριο Ιακώβου: Τηλ. 25 384020
Email: [email protected]
Web: www.andreasiacovou.com
Facebook Page: Κολυμβητήριο Ιακώβου/ Iacovou Swimming Centre

Τα Λεμέσια, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού που φέτος στέλνουν το μήνυμα «Ζήσε, αθλήσου στην πόλη σου», επέστρεψαν εμπλουτισμένα γιορτάζοντας 20 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και με την υπόσχεση να χαρίσουν στο κοινό μοναδικό θέαμα και έντονες συγκινήσεις. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook Λεμέσια.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ