aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚολύμπι: Μακροβούτι για διάκριση

Κολύμπι: Μακροβούτι για διάκριση

Μετά τους Βαλκανικούς Αγώνες κολύμβησης νέων, σειρά παίρνει μια παραδοσιακή και άκρως φιλική διοργάνωση, το Ακρόπολις μίτινγκ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα το τριήμερο 12-14 Μαΐου. Διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε για περισσότερα από είκοσι χρόνια με πολύ καλά αποτελέσματα, διακρίσεις και επιτυχίες. Τελευταία παρουσία αθλητή μας στο βάθρο, πέρσι, αυτή του Θωμά Τσιοπανή, στα 200μ. μικτή, ο οποίος εξασφάλισε το αργυρό μετάλλιο.

Στους αγώνες θα πάρουμε μέρος με έξι αθλητές, οι οποίοι θα κυνηγήσουν τη διάκριση, κάποιο μετάλλιο, ίσως και κάποιες νέες παγκύπριες επιδόσεις. Το επίπεδο αναμένεται να είναι αρκετά ψηλό, κάτι που αναμένεται να βοηθήσει τους αθλητές μας, μέσα από τον ανταγωνισμό, να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και πλάι στα μετάλλια που κέρδισαν στους Βαλκανικούς Νέων, να προστεθούν κάποια και από το Ακρόπολις μίτινγκ.

Οι αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν και τα αγωνίσματα που θα πάρουν μέρος είναι οι: Κάλια Αντωνίου (50μ., 100μ., ελεύθερο, 50μ. ύπτιο, 50μ. πεταλούδα), Θωμάς Τσιοπανής (200μ., 800μ. ελεύθερο, 200μ, 400μ. μικτή), Μάρκος Καλοψιδιώτης (50μ. ελεύθερο, 50μ., 100μ. πρόσθιο), Βαγγέλης Ζορπής (50μ.,100μ. ύπτιο), Φίλιππος Ιακωβίδης (50μ. ελεύθερο, 50μ., 100μ. ύπτιο) και Νικόλας Ιωαννίδης (800μ., 1500μ. ελεύθερο). Την ομάδα συνοδεύει ο προπονητής Σταύρος Μιχαηλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ