aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚολύμπι: Κάλλια και Αλεξάνδρα στα βαθιά

Κολύμπι: Κάλλια και Αλεξάνδρα στα βαθιά

Με ό,τι καλύτερο διαθέτει η κυπριακή κολύμβηση, στις ηλικίες τους, Κάλλια Αντωνίου και Αλεξάνδρα Σιεκόλεβα, θα λάβουμε μέρος στο 43ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων, που αρχίζει αύριο στην πόλη Hodmezovasarhely της Ουγγαρίας και σ’ αυτό συμμετάσχουν 750 αθλητές από 47 χώρες.

Οι αναμνήσεις μας από τη διοργάνωση μόνο καλές είναι, αφού το 2009 στην Πράγα, η κυπριακή κολύμβηση πανηγύρισε μιαν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Άννα Σιεκόλεβα (αδελφή της Αλεξάνδρας) στα 50μ. πεταλούδα.

Χαρακτηριστικό του πολύ ψηλού επιπέδου των αγώνων το γεγονός ότι σ’ αυτούς θα πάρουν μέρος και αθλητές που θα συμμετάσχουν το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Οι δυο αθλήτριες μας θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και θα κυνηγήσουν τη διάκριση, μέσα από τους χρόνους.

Η Κάλλια Αντωνίου θα πέσει σήμερα πρώτη στα 100μ. ελεύθερο, ενώ θα λάβει μέρος και στα 50μ. ύπτιο που θα διεξαχθούν την Παρασκευή και στα 50μ. ελεύθερο το Σάββατο.  Η Αλεξάνδρα Σιεκόλεβα θ’ αρχίσει την προσπάθεια της στα 200μ. πρόσθιο την Πέμπτη, ενώ θα συμμετάσχει και στα 100μ. πρόσθιο το Σάββατο.

Η κυπριακή παρουσία ολοκληρώνεται την Κυριακή με την συμμετοχή της Σιεκόλεβα στα 50μ. πεταλούδα. Τις δύο κολυμβήτριες μας συνοδεύει ο προπονητής Σταύρος Μιχαηλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ