aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚολύμπι: Δυο ρεκόρ και πλούσια συγκομιδή

Κολύμπι: Δυο ρεκόρ και πλούσια συγκομιδή

Πολύ καλές επιδόσεις, ανάμεσα τους και δύο παγκύπριες επιδόσεις, από τους αθλητές μας που πήραν μέρος στο 85ον πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών και γυναικών, που έγινε στον Άλιμο το τριήμερο 10-12 του μήνα.

Ο Θωμάς Τσιοπανής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. μικτή, με τα χρώματα του Άρη Θεσσαλονίκης και με χρόνο 4.30.92, επίδοση που αποτελεί νέα παγκύπρια επίδοση ανδρών. Το δεύτερο ρεκόρ το πέτυχε η Κάλια Αντωνίου, που πήρε μέρος με τον ΠΑΟΚ, στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ. ελεύθερο και με χρόνο 57.67 (εκκίνησε πρώτη) πέτυχε νέα παγκύπρια επίδοση κορασίδων, στα 100μ. ελεύθερο.

Χρυσό μετάλλιο με την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ. ελεύθερο, κατέκτησε ο Όμηρος Ζάγκας. Η Χρυσούλα Καραμάνου, εξάλλου, κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια στα 4Χ200μ. ελεύθερο και  4Χ100μ. ελεύθερο  γυναικών με την ομάδα του Ποσειδώνα Ιλισίων.

Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε και η Σωτηρία Νεοφύτου στα 50μ. και 100μ. πεταλούδα με επιδόσεις 28.11 και 1.02.41, αντίστοιχα, με τον ΠΑΟΚ και η Ειρήνη Κύζα πρόσθεσε ένα ακόμα χάλκινο μετάλλιο στις κυπριακές συμμετοχές στα 4Χ200μ. ελεύθερο με τα χρώματα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Ολυμπιακός Πειραιώς κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή τόσο στους άνδρες, όσο και στην κατηγορία γυναικών για 58η φορά στην ιστορία του (21η συνεχόμενη).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ