aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΚ& ΔΑΖ: O τρίτος πρωταθληματικός αγώνας

ΚΟΚ& ΔΑΖ: O τρίτος πρωταθληματικός αγώνας

O τρίτος αγώνας του φετινού Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά την Κυριακή.

Με απόφαση των διοργανωτών, ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη των δυο αδικοχαμένων και ηρωικών δασοπυροσβεστών, Ανδρέα Σοφοκλέους και Μάριου Αριστοτέλους, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους πολεμώντας με τις φλόγες της τελευταίας μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή Σολέας.

Ο τρίτος αγώνας, όπως και ο προηγούμενος, θα διεξαχθεί σε έξι γήπεδα σπόρτιγκ, αντί σε πέντε, αφού και πάλι αναμένεται ότι οι συμμετοχές αθλητών και ομάδων, από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της επαρχίας Λευκωσίας θα είναι αυξημένες. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 8:30 το πρωί και οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Αθλοθέτης του τρίτου αγώνα είναι η εταιρία KTM ELECTRICALSERVISES LTD και θα απονεμηθούν έπαθλα στις τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες των ανδρών, στην πρώτη ομάδα των εφήβων, καθώς και στις κατηγορίες «Κυνηγοί Α’», «Κυνηγοί Β’», «Σκοπευτές Α’», «Σκοπευτές Β’», «Βετεράνοι Κυνηγοί», «Βετεράνοι Σκοπευτές» και «Έφηβοι» κάτω των 18 χρονών. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα, είναι €15.00  για τους άνδρες και €10.00 για τους έφηβους, ενώ για τις ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων η εγγραφή είναι δωρεάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ