aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΚ & ΔΑΖ: Ο Γ’ πρωταθληματικός αγώνας

ΚΟΚ & ΔΑΖ: Ο Γ’ πρωταθληματικός αγώνας

O τρίτος αγώνας του φετινού Ε’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, θα γίνει στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά την ερχόμενη Κυριακή 11 Ιουνίου και οι διοργανωτές προγραμματίζουν τον αγώνα των 50 δίσκων να διεξαχθεί και πάλι σε έξι γήπεδα, αφού αναμένεται ότι οι συμμετοχές αθλητών και ομάδων, από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της επαρχίας Λευκωσίας θα είναι και σ’ αυτό τον αγώνα αυξημένες, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρατηρείται στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 08.30 το πρωί και οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ όπως και στους προηγούμενους αγώνες, θα απονεμηθούν έπαθλα στις τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες των ανδρών, στην πρώτη ομάδα των εφήβων, καθώς και στις κατηγορίες «Κυνηγοί Α’», «Κυνηγοί Β’», «Σκοπευτές Α’», «Σκοπευτές Β’», «Βετεράνοι Κυνηγοί», «Βετεράνοι Σκοπευτές» και «Έφηβοι» κάτω των 18 χρονών. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα, είναι €15.00 (δεκαπέντε ευρώ) για τους άνδρες και €10.00 (δέκα ευρώ) για τους έφηβους, ενώ για τις ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων η εγγραφή είναι δωρεάν.

Η βαθμολογία μετά τους δυο πρώτους αγώνες, παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον τόσο στην ομαδική κατάταξη, όσο και στις διάφορες ατομικές κατηγορίες. Στην πρώτη θέση μεταξύ των συλλόγων βρίσκεται ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πέρα Ορεινής με 336/400 και ακολουθούν το «Πλουμί» Κοκκονοτριμιθιάς με 330/400, ο «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου με 329/400 και ο Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών με 328/400. Με μια επιτυχία λιγότερη (327/400) ακολουθεί η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου, ενώ την πρώτη εξάδα συμπληρώνει η Κυνηγετική Ένωση Λυθροδόντα με 323/400.

Στην ατομική κατάταξη των κυνηγών, ο Στέλιος Στυλιανού του Κ.Σ. Πέρα Ορεινής οδηγεί την κούρσα της Α’ κατηγορίας με 90/100, ενώ από κοντά βρίσκεται ο Γιώργος Κλεάνθους (Φτέλια Γερίου) με 88/100 και ο Κυριάκος Κυλίλης (Πέρα Ορεινής) με 86/100. Την εξάδα της Α’ κατηγορίας συμπληρώνουν τρεις αθλητές με 85/100. Ο Πανίκος Ανδρέου της Κ.Ε. Λυθροδόντα και οι αθλητές του Κ.Σ. «Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς, Νίκος Χριστοδουλου και Κούλλης Ανδρέου. Ο Άκης Λεωνίδου του Κ.Σ. Πυργών βρίσκεται επικεφαλής στη Β’ κατηγορία των κυνηγών με 84/100, ενώ τρεις αθλητές ακολουθούν με 80/100.

Οι Γιάννος Ιωάννου (Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών), Γεώργιος Κακκουλλής (Κ.Σ. Πλατανιστάσας) και Βασίλης Βασιλείου (Κ.Σ. Αγγλισίδων). Στους βετεράνους κυνηγούς, ο περσινός πρωταθλητής Θανάσης Κωνσταντίνου («Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας) πήρε έγκαιρα προβάδισμα με 89/100 και ακολουθούν ο Ανδρέας Λαζανίτης του Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ» Με 60/100 και ο Άγγελος Λοΐζου («Φτέλια» Γερίου) με 38/100. Ο νεαρός Παναγιώτης Νεοφύτου του Κ.Σ. «Πολύκαττος» οδηγεί την κούρσα των εφήβων με 74/100, ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση βρίσκονται οι έφηβοι του «Πανσόλειου» Φώτης Ξενοφώντος (72/100) και Γιάννης Νεοφύτου (69/100).

Στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Γρηγόρης Τούμπας της ΣΚΟΚΕΡ βρίσκεται επικεφαλής στην Α’ κατηγορία με 93/100 και ο Πέτρος Δανιήλ (ΣΚΟΛΕΥ) με 90/100 είναι πρώτος στη Β’ κατηγορία, ενώ ο Ανδρέας Εφέ της Κ.Ε. Λυθροδόντα προηγείται στους βετεράνους σκοπευτές με 87/100. Στο τέλος του πρωταθλήματος, για κάθε ομάδα και κάθε αθλητή θα μετρήσουν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα από τους πέντε πρωταθληματικούς αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ