aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας: Ο τέταρτος αγώνας

ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας: Ο τέταρτος αγώνας

O τέταρτος αγώνας του φετινού Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, θα γίνει στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου στα Λατσιά την ερχόμενη Κυριακή 24 Ιουλίου.

Ο αγώνας όπου και πάλι αναμένονται αυξημένες συμμετοχές αθλητών και ομάδων, από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της επαρχίας Λευκωσίας θα ξεκινήσει στις 8.30 το πρωί και οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι και θα διεξαχθεί σε έξι γήπεδα σπόρτιγκ, αντί σε πέντε, όπως και οι προηγούμενοι.

Θα απονεμηθούν έπαθλα στις τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων, στην πρώτη ομάδα των εφήβων, καθώς και στις κατηγορίες «Κυνηγοί Α’», «Κυνηγοί Β’», «Σκοπευτές Α’», «Σκοπευτές Β’», «Βετεράνοι Κυνηγοί», «Βετεράνοι Σκοπευτές» και «Έφηβοι» κάτω των 18 χρονών. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα, είναι €15.00 (δεκαπέντε ευρώ) για τους άνδρες και €10.00 (δέκα ευρώ) για τους έφηβους, ενώ για τις ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων η εγγραφή είναι δωρεάν.

Ο τέταρτος (και προτελευταίος) αγώνας θα κρίνει αρκετά στην υπόθεση τίτλος, αφού μια … στροφή πριν το τέλος τα όποια λάθη, όπως και οι όποιες επιτυχίες θα επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά την τελική κατάταξη των ομάδων και των αθλητών. Για την ώρα, στην ομαδική κατάταξη προηγείται ο Κυνηγετικός Σύλλογος «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, με 496/600 και ακολουθούν οι ομάδες του Κ.Σ. «ΠΛΟΥΜΙ» Κοκκινοτριμιθιάς με 481/600 και του Κ.Σ. Πέρα Ορεινής με 470/600.

Στην Α’ κατηγορία των κυνηγών, την κούρσα οδηγεί ο Ηλίας Χαραλάμπους από τον Κ.Σ. «ΠΛΟΥΜΙ» Κοκκινοτριμιθιάς με 129/150, ενώ δεύτερος είναι ο Στάθης Κυρίτσης του Κ.Σ. Πλατανιστάσας με 125/150 και ακολουθούν με 124/150 οι Χρίστος Παρασκευαΐδης (ΣΠΙΘΑ Λατσιών) και Στέλιος Στυλιανού (Πέρα Ορεινής).

Ο Χρύσανθος Νεοπτολέμου του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου προηγείται στη Β’ κατηγορία των κυνηγών με 125/150 και ακολουθεί ο Ανδρέας Αντωνίου του Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών με 124/150, ενώ στους βετεράνους κυνηγούς πρώτος είναι ο Θανάσης Κωνσταντίνου του «Πολύκαττου» Αγίας Μαρίνας με 124/150 και στους έφηβους ο συναθλητής του Παναγιώτης Νεοφύτου με 94/150. Στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Βασίλης Βασιλείου προηγείται στην Α’ κατηγορία με 137/150 και ο Σπύρος Σαββίδης στη Β’ κατηγορία με 126/150.

Τέλος, ο Μίκης Φυλακτού βρίσκεται επικεφαλής στους βετεράνους σκοπευτές με 126/150. Όμως όλα αυτά μπορούν να ανατραπούν άρδην μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αφού για την τελική κατάταξη των ομάδων και των αθλητών θα μετρήσουν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα από τους πέντε πρωταθληματικούς αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ