aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚοινοπολιτειακοί Νέων: Κυπριακή δράση σε τρία αθλήματα

Κοινοπολιτειακοί Νέων: Κυπριακή δράση σε τρία αθλήματα

ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ)

Η αγωνιστική δράση στους 6ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες Νέων άρχισε για την Κύπρο την Τρίτη 18 Ιουλίου με τις συμμετοχές σε τζούντο και μπιτς βόλεϊ. Μετά την τελετή έναρξης που διεξήχθη το ίδιο βράδυ, η Τετάρτη 19 του μήνα αποτελεί την πρώτη «γεμάτη» μέρα στο πρόγραμμα των Αγώνων, που φιλοξενούνται στη νησιώτικη χώρα των Μπαχαμών στην Καραϊβική.

Σε τρία μέτωπα θα υπάρχει κυπριακή δράση την Τετάρτη 19 Ιουλίου και συγκεκριμένα σε τένις, κολύμβηση και πυγμαχία. Οι δύο τενίστες μας, ο Λευτέρης Νέος και η Ελίζα Ομήρου, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν την προσπάθεια τους σε μονό και μικτό διπλό. Τα παιχνίδια του πρώτου γύρου στο μονό θα διεξαχθούν μεταξύ 15:00 και 23:00 ώρα Κύπρου, ενώ οι αγώνες του πρώτου γύρου στο μικτό προγραμματίστηκαν για τις ώρες μεταξύ 23:00 και 03:00 (CY).

Με 27 αγόρια, 20 κορίτσια και 17 δίδυμα να έχουν δηλώσει συμμετοχή στα τρία αγωνίσματα του τένις, η κυπριακή ομάδα και ο προπονητής Λούκα Τσεκατέλι βρίσκονταν σε αναμονή της τεχνικής σύσκεψης της Τρίτης για να μάθουν αντιπάλους στα ταμπλό. Στην κολύμβηση, στις 10:30 το πρωί τοπική ώρα (17:30 ώρα Κύπρου) ο Κωνσταντίνος Χατζηττοουλής ρίχνεται στον προκριματικό των 200 μ. ελεύθερο, με στόχο την πρόκριση στον τελικό που θα διεξαχθεί στη 01:07 ώρα Κύπρου της Τρίτης προς Τετάρτη.

Λίγο αργότερα, στις 02:25 ώρα Κύπρου τα ξημερώματα Τετάρτης, ο Χατζηττοουλής θα αγωνιστεί στον τελικό των 1500 μ. ελεύθερο. Τέλος, μεταξύ 20:00 και 22:30 ώρα Κύπρου ο Δημήτρης Χριστοφή θα ξεκινήσει την προσπάθεια του στην κατηγορία μέχρι 60 κιλών στην πυγμαχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ