Άτυχος στάθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορίου στα προκριματικά των 200μ. πρόσθιο στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες.
Ο κολυμβητής μας με χρόνο 2:19.74 πήρε συνολικά την 9η θέση από τους 17 συμμετέχοντες και έμεινε οριακά εκτός της πρώτης οκτάδας του τελικού. Αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας του Αλέξανδρου στη φετινή διοργάνωση της Γλασκώβης.
Με τη συμμετοχή στα προκριματικά των 50μ. πεταλούδα ολοκλήρωσε την παρουσία του στη Γλασκώβη ο Μάρκος Ιακωβίδης. Ο αθλητής μας τερμάτισε τέταρτος στη σειρά του με χρόνο 24.98 και κατετάγη 30ός (από 70 αθλητές), μένοντας εκτός συνέχειας. Καθόλου άσχημο αν αναλογιστούμε το μόνιμα υψηλό επίπεδο στην κολύμβηση στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες.
Στην 8η θέση της προκριματικής της σειράς στα 50μ. ελεύθερο γυναικών με χρόνο 26.36 τερμάτισε η Άννα Χατζηλοΐζου!
Μια σειρά που αποδείχθηκε και η πιο δυνατή της διοργάνωσης, με την αθλήτρια μας να καταλαμβάνει την 22η θέση στο σύνολο των 66 που συμμετείχαν.
Μια αρκετά καλή παρουσία για την Άννα, που ολοκλήρωσε την πορεία της στους 23ους Κοινοπολίτειακούς Αγώνες.
















