aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚοινή προπόνηση για Κοντίδη – Χριστοφόρου

Κοινή προπόνηση για Κοντίδη – Χριστοφόρου

Εδώ και καιρό ο Παύλος Κοντίδης έχει εντάξει το ποδήλατο στο πρόγραμμα προπονήσεων, ιδιαίτερα σε περίοδο που δεν έχει αγώνες. Την περασμένη Δευτέρα, 30 Αυγούστου ο Κύπριος Ολυμπιονίκης προπονήθηκε μαζί με την Άντρη Χριστοφόρου, την κορυφαία εκπρόσωπο της κυπριακής ποδηλασίας, με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και του Τόκυο.

Οι δύο τους προπονήθηκαν για πρώτη φορά μαζί, ακολουθώντας διαδρομή στις επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού. Στο γκρουπ ήταν και ο ανερχόμενος ποδηλάτης Αλέξανδρος Αγρότης, ο οποίος φέτος μετείχε στον Γύρο της Ιταλίας στην κατηγορία των Νέων (U21). Μαζί τους ήταν και ο αθλητής του ΑΠΟΕΛ Μιχάλης Νικολάου.

Μετά την προπόνηση οι αθλητές χαλάρωσαν στο ποδηλατικό καφέ της Τόχνης.

Τις ημέρες αυτές ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του «Τόκυο 2020» βρίσκεται στην Κύπρο και προπονείται ενόψει των επερχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων που είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βάρνα (2-9 Οκτωβρίου) και το Παγκόσμιο της Βαρκελώνης (3-7 Νοεμβρίου).

Μετά τους Αγώνες του Τόκυο η Χριστοφόρου ξεκουράστηκε πριν προετοιμαστεί για το Ceratizit Challenge, μια τετραήμερη διοργάνωση του Γύρου της Ισπανίας η οποία «τρέχει» 2-5 Σεπτεμβρίου με την Χριστοφόρου να αγωνίζεται με τα χρώματα της επαγγελματικής ομάδας Burgos Alimenta Women Cycling Sport.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ