aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΕ: Τρεις εκδηλώσεις το προσεχές 15νθήμερο

ΚΟΕ: Τρεις εκδηλώσεις το προσεχές 15νθήμερο

Η ΚΟΕ παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου το πρόγραμμα των τριών σημαντικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει το προσεχές δεκαπενθήμερο, αρχής γενομένης από την «Ημερίδα για τη Γυναίκα».

Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, δρ Κώστα Καδή, θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Ολυμπιακό Μέγαρο (18:00-19:30) και θα έχει ως θέμα «Η γυναίκα στον αθλητισμό: Καταλύτης στην επίλυση κοινωνικών προβλημάτων».

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα τιμηθεί για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά της στον αθλητισμό η Λένια Αντωνιάδου, τέως μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, και επί σειρά ετών αθλητικός παράγοντας στο χώρο της κολύμβησης και του υγρού στίβου γενικότερα.

Η επόμενη εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 4 Απριλίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο και στην οποία θα τιμηθεί ο τέως πρόεδρος της ΚΟΕ, Ουράνιος Ιωαννίδης. Στην εκδήλωση, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Θα παρουσιαστεί η διαδρομή του Ουράνιου Ιωαννίδη στην πολιτική και η προσφορά του στην κοινωνία, το συγγραφικό του έργο, και η αθλητική του δράση και παρουσία από τα νεανικά του χρόνια, μέχρι και την παρουσία του στην προεδρία του ΚΟΑ και της ΚΟΕ.

Τελευταία εκδήλωση της ΚΟΕ θα είναι το 6ο Μαθητικό Συνέδριo «Pierre de Coubertin», την Πέμπτη 6 Απριλίου. Θα έχει ως θέμα «Η συμβολή της Ολυμπιακής Ιδεολογίας στη διαμόρφωση υγιούς κοινωνίας», με τη συμμετοχή περίπου 120 μαθητών από έξι Λύκεια όλης της Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ