aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΕ: Τετ α τετ Ντίνου Μιχαηλίδη και Κώστα Καδή

ΚΟΕ: Τετ α τετ Ντίνου Μιχαηλίδη και Κώστα Καδή

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης έγινε δεκτός από τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή και στο πλαίσιο της συνάντησης του, ο πρόεδρος της ΚΟΕ συνομίλησε επίσης με υπηρεσιακούς λειτουργούς του Υπουργείου. Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα ήταν η πρώτη ύστερα από την εκλογή του Ντίνου Μιχαηλίδη στην προεδρία της ΚΟΕ και σε αυτήν έγινε εις βάθος συζήτηση για τα θέματα που σχετίζονται με τον αθλητισμό στην Κύπρο και τις ανάγκες που υπάρχουν για την απρόσκοπτη ανάπτυξη του.

Όπως επαναβεβαιώθηκε στη συνάντηση, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ως καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργείο για τον αθλητισμό, και η ΚΟΕ, θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για την υλοποίηση των κοινών τους στόχων.

Κατά τη συζήτηση εξειδικευμένων θεμάτων που αφορούν την ΚΟΕ, υπήρξε πλήρης κατανόηση και μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε όπως ενδυναμωθεί η προσπάθεια για τα θέματα που αφορούν στην Ολυμπιακή Παιδεία, η ενεργότερη συμμετοχή εκ μέρους της ΚΟΕ σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα που ανήκουν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Παιδείας και άπτονται των θεμάτων αυτών, η περαιτέρω εμπλοκή της Ολυμπιακής Ακαδημίας σε θέματα εκπαίδευσης, όπως και ο τομέας της επιμόρφωσης στελεχών του αθλητισμού.

Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής συνεχάρη τον νέο πρόεδρο της ΚΟΕ για την εκλογή του και ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία της συνάντησης, εκφράζοντας τη στήριξη του προς της ΚΟΕ. Όπως είπε θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για ενδυνάμωση της συνεργασίας με έμφαση στον τομέα της Ολυμπιακής Εκπαίδευσης, όπως επίσης της παράλληλης συνεργασίας όλων των κρατικών φορέων που εμπλέκονται στα Εκπαιδευτικά και Αθλητικά πράγματα του τόπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ