aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΕ: Συνάντηση προέδρου με τον Γενικό Ελεγκτή

ΚΟΕ: Συνάντηση προέδρου με τον Γενικό Ελεγκτή

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ντίνος Μιχαηλίδης, συναντήθηκε σήμερα με τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας  Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Η φιλοφρονητικού χαραχτήρα συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, παρουσία συνεργατών του κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Η συνάντηση που ήταν η πρώτη ύστερα από την εκλογή του Ντίνου Μιχαηλίδη στην προεδρία της ΚΟΕ, πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και σε αυτήν έγινε εποικοδομητική συζήτηση, για θέματα που αφορούν στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης σημείωσε ότι η ΚΟΕ και ο ίδιος προσωπικά θέλουν τη συνεργασία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι σχέσεις των δύο μερών χτίζονται πλέον σε πιο στέρεες βάσεις.

Όπως ανέφερε, η ΚΟΕ θα επιθυμούσε όπως δοθούν οδηγίες οι οποίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν ώστε να γίνει καλύτερη η συνεργασία των δύο μερών και θα έχουν ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων, την βελτίωση των προτύπων οικονομικής διαχείρισης του Οργανισμού.

Ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνάντηση, και σημείωσε ότι από την πλευρά της Ελεγκτικής Υπηρεσίας θα κάνει ότι μπορεί, έτσι ώστε η συνεργασία αυτή να αποφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ