aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΕ: Συνάντηση Ντίνου Μιχαηλίδη με Μαρίνο Σιζόπουλο

ΚΟΕ: Συνάντηση Ντίνου Μιχαηλίδη με Μαρίνο Σιζόπουλο

Μέσα στα πλαίσια των ενημερωτικών του επαφών με Κυβερνητικούς-Πολιτικούς-Κοινωνικούς και Αθλητικούς φορείς, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Ντίνος Μιχαηλίδης, έγινε δεκτός την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, από τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο στα γραφεία του Κινήματος.

Κατά τη συνάντηση, που είχε φιλοφρονητικό χαρακτήρα ο κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, ενημέρωσε τον κ. Σιζόπουλο για τη λειτουργία, τις δραστηριότητες, τους στόχους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΟΕ. Τόνισε την ανάγκη και σημασία της συνεργασίας όλων των φορέων, ώστε το Ολυμπιακό Κίνημα, που  εκπροσωπεί η ΚΟΕ, να μπορέσει να επιτελέσει  το έργο του που αφορά τη διάδοση και εμπέδωση της Ολυμπιακής Ιδεολογίας ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος όλων που είναι η βελτίωση της Κοινωνίας.

Στην εφ’ όλης συζήτηση θεμάτων που αφορούν γενικά τον Αθλητισμό, για τα οποία ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Σιζόπουλος επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον,  συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων και ιδιαίτερα το ρόλο που θα πρέπει να αναλάβει ο κάθε φορέας ξεχωριστά.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την προσπάθεια που ξεκίνησε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για εφαρμογή Ενιαίας Αθλητικής Νομοθεσίας, ο ρόλος που καλούνται να διαδραματίσουν προς την κατεύθυνση αυτή η Εκτελεστική και η Νομοθετική εξουσία και καταγράφηκε η πλήρης κατανόηση και συμπαράσταση εκ μέρους της ΕΔΕΚ για την ανάγκη υλοποίησης της πρότασης αυτής. Παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης ο Πρόεδρος Θεματικής Αθλητισμού του Κινήματος Δώρος Νικολάου και το Μέλος Θεματικής Αθλητισμού Χριστόδουλος Κυθρεώτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ