aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΕ: Σεμινάριο προπονητών ποδηλασίας

ΚΟΕ: Σεμινάριο προπονητών ποδηλασίας

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας  και υπό την αιγίδα προγράμματος του Olympic Solidarity, διοργανώνουν σεμινάριο προπονητών που θα διαρκεσει από τις 21-27 Οκτωβρίου. Το σεμινάριο θα διεχαχθεί στο Allegra GSP Sport Center.

Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο Βασίλης Αναστόπουλος από την Ελλάδα ο οποίος εκπροσωπεί την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI). Στο σεμινάριο δήλωσαν συμμετοχή 19 υποψήφιοι προπονητές, οι οποίοι μετά το τέλος των διαλέξεων θα παρακαθήσουν σε εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος προπονητικής Level 1.

Στα πλαίσια του Olympic Solidarity, η ΚΟΕ σε συνεργασία με τις αθλητικές ομοσπονδίες διοργανώνουν σε σταθερή βάση Τεχνικά Σεμινάρια Προπονητών. Για την φετινή χρονιά το Σεμινάριο Προπονητών Ποδηλασίας είναι το τέταρτο κατά σειρά, αφού είχαν προηγηθεί αντίστοιχα σεμινάρια προπονητών, σε συνεργασία με τις οικίες Ομοσπονδίες, για προπονητές Αντισφαίρισης, Ρυθμικής Γυμναστικής και Κανό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ