aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΕ-Olympic Solidarity: Σεμινάριο Προπονητών Πάλης

ΚΟΕ-Olympic Solidarity: Σεμινάριο Προπονητών Πάλης

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πάλης (ΚΟΠΑΛ) και υπό την αιγίδα προγράμματος του Olympic Solidarity, διοργανώνουν σεμινάριο προπονητών που θα διαρκεσει από τις 4-8 Δεκεμβρίου. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο Άγγλος Τρέβορ Χόσκινς, ο οποίος εκπροσωπεί την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης (UWW). Οι 20 προπονητές που δήλωσαν συμμετοχή στο σεμινάριο μετά το τέλος των διαλέξεων θα παρακαθήσουν σε εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος προπονητικής Level 1.

Στα πλαίσια του Olympic Solidarity, η ΚΟΕ σε συνεργασία με τις αθλητικές ομοσπονδίες διοργανώνουν σε σταθερή βάση Τεχνικά Σεμινάρια Προπονητών. Για την φετινή χρονιά το Σεμινάριο Προπονητών Πάλης είναι το πέμπτο κατά σειρά, αφού είχαν προηγηθεί αντίστοιχα σεμινάρια προπονητών, σε συνεργασία με τις οικίες Ομοσπονδίες, για προπονητές Αντισφαίρισης, Ρυθμικής Γυμναστικής Κανό και Ποδηλασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ