ΚΟΕ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσοστόμου

Νίκησε τον Τριανταφυλλίδη στην εκλογική μάχη...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η γενική συνέλευση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής η οποία ήταν και εκλογική. Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Χρυσοστόμου ο οποίος πήρε 20 ψήφους έναντι 14 του Κρις Τριανταφυλλίδη.

Ο Χρυσοστόμου κατείχε το πόστο του αντιπροέδρου ενώ παλιότερα είχε υπηρετήσει ξανά την επιτροπή από τη θέση του προέδρου. Το πόστο του αντιπροέδρου παίρνει ο Γιώτης Ιωαννίδης της χιονοδρομίας. Γενικός γραμματέας είναι ο Αντρέας Γεωργίου της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ταμίας ο Αλέξανδρος Χριστοφόρου της κολύμβησης.

Η ανακοίνωση εκ μέρους της Ολυμπιακής Επιτροπής:

«Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, η 40η Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής που ήταν παράλληλα και Εκλογική. Από την εκλογική διαδικασία αναδείχτηκαν οι Αξιωματούχοι και τα Μέλη του νέου Εκτελεστικού Συμβουλίου για τον Ολυμπιακό κύκλο 2020-2024.

Ο κ. Γιώργος Χρυσοστόμου εξελέγη στην Προεδρία του Εκτελεστικού Συμβουλίου με 20 ψήφους έναντι 14 που έλαβε ο ανθυποψήφιος του κ. Χρήστος Τριανταφυλλίδης. Ένα ψηφοδέλτιο ήταν λευκό. Ο κ. Χρυσοστόμου, είναι ο 6ος Πρόεδρος στην ιστορία της ΚΟΕ, και διαδέχεται στην Προεδρία τον κ. Ντίνο Μιχαηλίδη.

Στη θέση του Αντιπροέδρου εξελέγη ο κ. Γιώτης Ιωαννίδης με 19 ψήφους, έναντι 15 ψήφων που έλαβε ο ανθυποψήφιος του κ. Μιχάλης Κρασιάς. Ένα ψηφοδέλτιο ήταν λευκό.

Στη θέση του Γενικού Γραμματέα εξελέγη ο κ. Ανδρέας Γεωργίου με 20 ψήφους έναντι 15 που έλαβε ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας.

Στη θέση του Ταμία εξελέγη ο κ. Αλέξανδρος Χριστοφόρου χωρίς ανθυποψήφιο.

Στη συνέχεια εξελέγησαν τα επτά Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου. Υπήρξαν 15 υποψηφιότητες και από τη διαδικασία εξελέγησαν οι Ανδρέας Θεοφυλάκτου (23), Σώτος Τρικωμίτης (18), Παύλος Γεωργιάδης (18), Γεώργιος Αποστόλου (17), Δημήτρης Λεοντής (17), Γεώργιος Παπαγεωργίου (17) και Οδυσσέας Πατσαλίδης (17)».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ