aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΕ: Με υγεία και αισιοδοξία για ένα δημιουργικό 2018

ΚΟΕ: Με υγεία και αισιοδοξία για ένα δημιουργικό 2018

H Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, εύχεται στην αθλητική Κύπρο καλή πρωτοχρονιά και το 2018 να είναι έτος που θα χαρίσει χαρά, υγεία, και ευόδωση των στόχων του κάθε ενός προσωπικά, και συλλογικά ολόκληρου του κυπριακού λαού. Η νέα χρονιά βρίσκει την ΚΟΕ σε πλήρη ετοιμότητα, για να εκπληρώσει τον ρόλο της μέσω της παρουσίας και της δράσης της στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 31 Ιανουαρίου, θα υπογραφεί στη Λευκωσία το Πρωτόκολλο Συναντίληψης με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), στην παρουσία πολυμελούς αντιπροσωπείας από την Ελλάδα, που θα έχει ως επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο, ο οποίος θα συνοδεύεται επίσης από τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Κολυμπάδη.

Η υπογραφή του πρωτοκόλλου θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της μεγάλης εκδήλωσης της ΚΟΕ, Βραβεύσεων των Καλυτέρων Εφήβων-Νεανίδων 2017, που θα γίνει στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Η ΚΟΕ υπενθυμίζει επίσης, ότι η γιορτή “Κοπή της Βασιλόπιτας” θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Την βασιλόπιτα θα ευλογήσει ο Μητροπολίτης Κυρηνείας Χρυσόστομος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ