aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΕ και TOYOTA Κύπρου ανανέωσαν τη συνεργασία

ΚΟΕ και TOYOTA Κύπρου ανανέωσαν τη συνεργασία

Μαζί θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν στον δρόμο για το Παρίσι, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η Εταιρεία Δικράν Ουζουνιάν & Σία Λτδ (TOYOTA Κύπρου). Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι και το τέλος του 2024, το έτος που θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024».

Την ανανέωση της συνεργασίας υπέγραψαν στα γραφεία της ΤΟΥΟΤΑ, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Χρυσοστόμου και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της TOYOTA Κύπρου κ. Δικράν Ουζουνιάν. Την αντιπροσωπεία της ΚΟΕ συνόδευσαν οι δύο χρυσοί νικητές των Κοινοπολιτειακών Αγώνων του Μπέρμιγχαμ Ηλίας Γεωργίου (Ενόργανη Γυμναστική) και Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι (Τζούντο) που μαζί με άλλους συναθλητές τους ξεκινούν την προσπάθεια πρόκρισης στο Παρίσι, ενώ παρέστησαν επίσης ο Διοικητικός Λειτουργός Γιώργος Παναγίδης και ο Λειτουργός Τύπου της ΚΟΕ Νίκος Σοφιόπουλος. Από την πλευρά της ΤΟΥΟΤΑ το παρόν έδωσε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της TOYOTA Κύπρου κ. Λούκας Λεωνίδου.

Η ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το τέλος του 2024, επισφραγίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις άριστες σχέσεις των δύο μερών, αλλά και επιβεβαιώνει την πολιτική της TOYOTA Κύπρου, για έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία και στον αθλητισμό της Κύπρου.

Την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και της TOYOTA Κύπρου χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γιώργος Χρυσοστόμου σημειώνοντας ότι η ΚΟΕ μετά την εξαιρετική συνεργασία των τελευταίων ετών, στοχεύει πλέον στην αναβάθμιση και ενίσχυση της συνεργασίας των δύο μερών.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της TOYOTA Κύπρου κ. Δικράν Ουζουνιάν εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανανέωση της συνεργασίας με την ΚΟΕ, τονίζοντας πως η εν λόγω συνεργασία αποτελεί κορυφαίο γεγονός στις πρωτοβουλίες χορηγιών της Εταιρείας. Παράλληλα σημείωσε ότι η ΤΟΥΟΤΑ ανήκει στους επίσημους χορηγούς της ΔΟΕ, και στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία θα προβεί και σε άλλες πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της συσχέτισης της με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Όπως ανέφερε, άτομα από το προσωπικό της TOYOTA Κύπρου ανήκουν στο σώμα Εθελοντών που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους διοργανωτές του «Παρίσι 2024» κατά τις μέρες διεξαγωγής των αγώνων. Επίσης, η εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα μεταφοράς και φιλοξενίας επιλεγμένης ομάδας του προσωπικού της για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ