aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΕ: Η γιορτή Κοπής της Βασιλόπιτας

ΚΟΕ: Η γιορτή Κοπής της Βασιλόπιτας

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, πραγματοποιεί τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Ολυμπιακό Μέγαρο, την γιορτή για την »Κοπή της Βασιλόπιτας 2018». Την βασιλόπιτα θα ευλογήσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας, Χρυσόστομος Κυκκώτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην παρουσία μεταξύ άλλων, του Προέδρου και Μελών του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, του Προέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού, και της Πρεσβείας της Ελλάδας, εκπροσώπων κομμάτων, του Συμβούλου Αθλητισμού του Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημάρχων και εκπροσώπων Δήμων της ευρύτερης περιοχής Λευκωσίας, Μελών της ΕΟΑΚ, Προέδρων, Μελών και προσωπικού των Αθλητικών Ομοσπονδιών, και φίλων του Αθλητισμού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πέραν του τυχερού φλουριού της Βασιλόπιτας, θα αναδειχθεί και μέσω κλήρωσης η «τυχερή Αθλητική Ομοσπονδία 2018», η οποία θα επιχορηγηθεί με συμβολική χρηματική εισφορά από την ΚΟΕ. Με την ευκαιρία της γιορτής, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, εύχεται στην αθλητική Κύπρο καλή χρονιά, και όπως το 2018 να είναι έτος που θα χαρίσει χαρά, και υγεία, σε κάθε έναν συμπολίτη μας, ευόδωση των στόχων που θέτει ο αθλητικός κόσμος, και δικαίωση των αγώνων του Κυπριακού λαού για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ