aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΑ: Συγχαίρει Ιάκωβο και Σώτια!

ΚΟΑ: Συγχαίρει Ιάκωβο και Σώτια!

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, μέσω ανακοίνωσης εκφράζει τη χαρά του και απευθύνει τα συγχαρητήρια του στους αθλητές Κολύμβησης Ιάκωβο Χατζηκωνσταντίνου του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας και Σώτιας Νεοφύτου του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού για την εξασφάλιση θέση συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο 2016.

Όπως έγινε γνωστό η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κολύμβησης (FINA) έστειλε πρόσκληση για τους δύο κολυμβητές μας στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικής Κολύμβησης και επικύρωσε τη συμμετοχή του Ιάκωβου Χατζηκωνσταντίνου και της Σώτιας Νεοφύτου για την Ολυμπιάδα  του Ρίο.

ΚΟΛ33

Η Κύπρος είναι μεταξύ των χωρών που δεν έχουν κανέναν κολυμβητή με όριο Α κι έτσι δικαιούνται να στείλουν δύο κολυμβητές, έναν άνδρα και μία γυναίκα, αυτούς με την υψηλότερη βαθμολογία, σύμφωνα με την προκήρυξη της Ομοσπονδίας και  αυτοί είναι οι Ιάκωβος Χατζηκωνσταντίνου και Σώτια Νεοφύτου. Ο Χατζηκωνσταντίνου θα κολυμπήσει στα 400μ. ελεύθερο, ενώ η Νεοφύτου στα 100μ. πεταλούδα. Και για τους δύο είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ΚΟΑ μέσω της Ομοσπονδίας τους, στηρίζει τους δύο κολυμβητές μας και με την ευκαιρία συγχαίρει την ΚΟΕΚ και τους εύχεται κάθε επιτυχία στην πρώτη συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ