aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΑ-ΚΟΚ: Εποικοδομητική συνάντηση

ΚΟΑ-ΚΟΚ: Εποικοδομητική συνάντηση

Συνάντηση στα γραφεία του ΚΟΑ είχαν χθες με τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού ο πρόεδρος της ΚΟΚ Λούης Δημητρίου, και ο γενικός διευθυντής, Άθως Αντωνίου, για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Μεταξύ άλλων στη συνάντηση έγινε ανάλυση εκ μέρους της Ομοσπονδίας για όλες τις δράσεις της στο 2016, ενώ συζητήθηκαν επίσης οι προϋπολογισμοί και οι ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν για το 2017.

Ο αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, Δημήτρης Λεοντής, ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του, την ευχαρίστηση τόσο του ιδίου όσο και του Οργανισμού για το έργο που επιτελείται από την ΚΟΚ: «Τα αποτελέσματα είναι απτά και φαίνονται τόσο μέσα στα γήπεδα, από την παρουσία των Εθνικών ομάδων, όσο και από τα οικονομικά. Εμείς σαν ΚΟΑ δεσμευτήκαμε να βοηθήσουμε περισσότερο μέσα στο 2017, παρόλο που οι προϋπολογισμοί μας είναι μειωμένοι. Και επιπλέον θα γίνει μία έξτρα κίνηση για να στηριχθούν τα σωματεία των ομαδικών αθλημάτων, της καλαθόσφαιρας, της πετόσφαιρας και του χάντμπολ, με σκοπό να παραμείνουν στη ζωή, αφού βλέπουμε να γίνονται πρωταθλήματα με πέντε ή έξι ομάδες, κάτι που μας ανησυχεί πάρα πολύ σαν Οργανισμός. Έχουμε δεσμευτεί πως θα αναλάβουμε πρωτοβουλία μέσα στη χρονιά για να φέρουμε ένα αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα μας».

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της ΚΟΚ, μίλησε για τις κοινές αντιλήψεις και την αλληλοκατανόηση που υπάρχει ανάμεσα στην Ομοσπονδία και τον ΚΟΑ: «Θα έρθουν καλύτερες ημέρες μαζί με τη στενή συνεργασία και τον σεβασμό που υπάρχει ανάμεσα στον Οργανισμό και την Ομοσπονδία. Ελπίζω να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και στην ίδια αντίληψη για το καλό του αθλητισμού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ