aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑKOA: Δεύτερη συνάντηση με φορείς

KOA: Δεύτερη συνάντηση με φορείς

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διοργανώνει τη δεύτερη υπηρεσιακή συνάντηση με τους φορείς που θα συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2016. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 μεταξύ 11:00πμ – 12:30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΟΑ στη Λευκωσία.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνάντηση είναι η ενημέρωση των φορέων σχετικά με τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού τόσο από τον ΚΟΑ ως Εθνικός Συντονιστικός Φορέας όσο και από τους φορείς, η διεξαγωγή εθνικών διαγωνισμών για τις καλύτερες δράσεις, η εκστρατεία επικοινωνίας και προβολής της ΕΕΑ καθώς επίσης και οργανωτικά θέματα.

Στη συνάντηση θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία στην Κύπρο θα διεξαχθεί από τις 19 μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2016 θα συμμετάσχουν φορείς από διάφορους τομείς (αθλητισμός, εκπαίδευση, υγεία, τοπική αυτοδιοίκηση, νεολαία, εργασιακό περιβάλλον, διακινήσεις, ιδιωτικές επιχειρήσεις, κ.α.) με στόχο την αύξηση της συμμετοχής όλων των πολιτών στη φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να ώστε να υιοθετήσουν έναν ενεργό και υγιή τρόπο ζωής.

Η πρόσκληση του ΚΟΑ σε όσους φορείς ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού παραμένει ανοιχτή. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με την όλη διοργάνωση και για δήλωση συμμετοχής στην συνάντηση της Δευτέρας 18 Ιουνίου, οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να επικοινωνούν με την Ιωάννα Παρασκευοπούλου Λειτουργό Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων και Συντονίστρια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, στο τηλέφωνο 22897204 και στο Email: [email protected].

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

11:00 – 11:10 Χαιρετισμός από τον νέο Πρόεδρο ΔΣ  του ΚΟΑ κ Κλεάνθη Γεωργιάδη.
11:10 – 12:30 1.Ενημέρωση για τις Εθνικές Δράσεις.

2.Προκήρυξη Εθνικών Διαγωνισμών για τις δράσεις που θα διοργανώσουν οι Φορείς στην Κύπρο – κριτήρια συμμετοχής και δώρα.  (#BeActive @Educational Settings Award, #BeActive @Workplace Award, #BeActive @City Award, #BeActive @Clubs and Fitness Centers Award).

3.#BeActive Challenge – Διαγωνισμός Φωτογραφίας & Βίντεο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

4.Χορηγοί Επικοινωνίας.

5.Έντυπα και υλικό προβολής και προώθησης της ΕΕΑ.

6.Προϋπολογισμός.

7.Διαδικασία εγγραφής και υποβολής των δράσεων.

8.Ενημέρωση από τους φορείς για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουν να πραγματοποιήσουν – Συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

9.Ενημέρωση για τις επόμενες ενέργειες.

10.Διάφορα.

12:30 Δεξίωση

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ