aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΟΑ: Απευθείας μετάδοση της Ημερίδας

ΚΟΑ: Απευθείας μετάδοση της Ημερίδας

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σε συνεργασία με την Κυπριακή Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού θα προβάλλουν σε απευθείας μετάδοση, μέρος των εργασιών της Ημερίδας για τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που προσφέρονται το 2017 στον τομέα του Αθλητισμού μέσα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες και θα μεταδίδεται σε απευθείας σύνδεση μέσω του διαδικτύου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να την παρακολουθήσουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΟΑ στη Λευκωσία, μεταξύ των ωρών  10:30-16:00. Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων στον αθλητισμό που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε προτάσεις είτε ως αιτητές, είτε ως εταίροι.

Στο πλαίσιο της ημερίδας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις Ευρωπαϊκές Αθλητικές πολιτικές, τα είδη προτάσεων, τις θεματικές και για τον τρόπο ετοιμασίας και υποβολής των προτάσεων. Παρακαλώ απαντήστε μέχρι τη Δευτέρα 30/1/2017 στο τηλέφωνο 22897000.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ