aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚατηγοριοποίηση αθλητών ΑΜΕΑ

Κατηγοριοποίηση αθλητών ΑΜΕΑ

Στην κατηγοριοποίηση δυο αθλητών ΑΜΕΑ προχωρεί η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας. Συγκεκριμένα, οι δυο αθλητές μαζί με τον προπονητή-συνοδό τους θα μεταβούν στην Τσεχία για να προχωρήσουν στις διαδικασίες, ώστε να κατηγοριοποιηθούν σε διεθνές επίπεδο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τοξοβολίας.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της κας Λοττίδη και του Ανδρέα Θεοφυλάκτου την Τρίτη 29 Μαΐου 2018, αναφορικά με το παράπονο αθλητή τοξοβολίας ΑμέΑ που αγωνίζεται την Α’ Κατηγορία και είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας της ΚΟΤΟΞ, τον περασμένο Απρίλιο.

Με εποικοδομητικό διάλογο και συζήτηση, διαφάνηκε ότι το θέμα πήρε λανθασμένες διαστάσεις και η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας έπραξε όλα τα δέοντα σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν την λειτουργίας της. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΚΟΤΟΞ κ. Θεοφυλάκτου ενημέρωσε και επεξήγησε στην Επίτροπο τις αμέσως επόμενες ενέργειες που θα ακολουθηθούν και ταυτόχρονα εστίασαν στο όλο ζήτημα το οποίο επιλύθηκε με την σωστή επικοινωνία και διάλογο.

Αρχηγός αποστολής στο WAE European Cup 2nd Leg στο Nove Mesto στη Τσεχία από τις 30 Ιουνίου μέχρι 8 Ιουλίου 2018 θα είναι ο καταρτισμένος προπονητής κος Σάββας Λακερίδης όπου θα συνοδεύει τους τοξοβόλους αθλητές Μάριο Λάμπρου στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου όπου αγωνίζεται στη απόσταση των 70m και τον Δημήτρη Καργάδο στη κατηγορία Σύνθετου Τόξου, στην απόσταση των 50m.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ