aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι»

«Κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι»

Τη φετινή σεζόν ο Παρνασσός θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Η 2η θέση στο περσινό πρωτάθλημα χαντμπολ ανδρών άνοιξε την όρεξη των παραγόντων της ομάδας και με ηχηρές μετεγγραφές όπως αυτές των διεθνών Γιώργου Παπακυπριανού και Βασίλη Δημοσθένου έστειλαν το μήνυμα ενόψει της νέας περιόδου.

Με τον Σάββα Ζωγράφο στον πάγκο, η ομάδα του Στροβόλου άρχισε εδώ και βδομάδες προετοιμασία ώστε να είναι έτοιμη για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις αλλά και το νέο πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό διευθετήθηκαν δυνατά φιλικά στην Ελλάδα, κόντρα σε Ε.Σ.Ν. Βριλήσια, ΓΑΣ Καματερού και Ολτυμπιακό / ΙΕΚ Ξυνή.

Με δηλώσεις του στην σελίδα της ΚΟΧ ο Σάββας Ζωγράφος επεσήμανε: «Προσπαθούμε μέρα με την μέρα να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Θα δούμε σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε. Είμαστε μια καινούρια ομάδα που κτίστηκε το καλοκαίρι και στόχος μας είναι η σκληρή δουλειά, να προχωράμε με μικρά και σταθερά βήματα μπροστά χωρίς να λέμε μεγάλες κουβέντες. Κάθε χρόνο θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ