aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚατανόηση των προβλημάτων και άμεση επίλυσή τους

Κατανόηση των προβλημάτων και άμεση επίλυσή τους

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου είχε ο σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για αθλητικά θέματα Φοίβος Ζαχαριάδης την περασμένη βδομάδα, στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Κύπρου «Λάκης Ψημολοφίτης».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από πλευράς ΣΚΟΚ ο πρόεδρος, ο γενικός γραμματέας, ο τεχνικός διευθυντής και ο εκπρόσωπος Τύπου, οι πρόεδροι της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας και του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας, ενώ τον κ. Ζαχαριάδη συνόδευε ο πρόεδρος της επιτροπής αθλητών της ΚΟΕ, σκοπευτής Ανδρέας Χάσικος. Οι εκπρόσωποι της ΣΚΟΚ ανέφεραν στον σύμβουλο του Προέδρου τα διάφορα προβλήματα που ταλανίζουν την Ομοσπονδία, τα σκοπευτικά σωματεία και τα σκοπευτήρια, και ζήτησαν την ενεργό παρέμβασή του για επίλυσή τους.

Μεταξύ αυτών, το σημαντικό διαχρονικό έλλειμμα στον προϋπολογισμό του ΚΟΑ, που αφορά το μισθολόγιο του προσωπικού της ΣΚΟΚ, τα προβλήματα στους προπονητικούς σχεδιασμούς, την ανάγκη αναβάθμισης των εγκαταστάσεων των σκοπευτηρίων για να μπορούν να ανταποκρίνονται στις διεθνείς και παγκύπριες διοργανώσεις της Ομοσπονδίας, την ανάγκη δημιουργίας και αναβάθμισης εγκαταστάσεων σταθερού στόχου, καθώς και την επίλυση προβλημάτων για εξασφάλιση τελικής έγκρισης για τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στη Λευκωσία και για το διεθνές σκοπευτήριο Λεμεσού.

Ο κ. Ζαχαριάδης, αφού διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι κατανοεί τα προβλήματα της Ομοσπονδίας και την ανάγκη άμεσης επίλυσής τους, υποσχέθηκε να συζητήσει τα διάφορα θέματα με τους αρμόδιους φορείς και, αν και εφόσον το κρίνει σκόπιμο, να ζητήσει και προσωπική παρέμβαση του ιδίου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ