aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚαριόλου: «Η Ομοσπονδία με στήριξε απίστευτα»

Καριόλου: «Η Ομοσπονδία με στήριξε απίστευτα»

Το 2016 ήταν μία αρκετά κουραστική και πιεστική χρονιά για τον Ανδρέα Καριόλου, ο οποίος έλαβε μέρος για 4η φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες και κατάφερε να φέρει γενικότερα πολλές επιτυχίες για την Κύπρο.

Ο Κύπριος πρωταθλητής, ο οποίος τιμήθηκε από την ΚΙΟ ως ο δεύτερος καλύτερος ιστιοπλόος της χρονιάς, αναφέρθηκε στη χρονιά που έφυγε αλλά και σ’ αυτήν που διανύουμε. «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την ομοσπονδία γιατί ειδικά τον τελευταίο χρόνο στους Ολυμπιακούς με στήριξε απίστευτα και ελπίζω να συνεχιστεί η στήριξη. Εγώ έχω δηλώσει ότι συνεχίζω τον πρωταθλητισμό δυνατά και ο επόμενός μου αγώνας είναι στη Γαλλία για το παγκόσμιο κύπελλο».

Κάνοντας μια ανασκόπηση της περσινής χρονιάς ο Ανδρέας Καριόλου είπε: «Η προετοιμασία πήγε καλά. Είχα κάποιες επιτυχίες στο ενδιάμεσο της χρονιάς, μετά η Ολυμπιάδα κύλησε σχετικά καλά αλλά μία αλλαγή του καιρού που δεν περιμέναμε δεν με βόλεψε και βρέθηκα πίσω».

Μιλώντας για τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους εντός του 2017, επισήμανε:  «Το 2017 προτίμησα να το πάρω λίγο πιο ήσυχα, γιατί το 2016 ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα, έτσι θα περιορίσω τις συμμετοχές μου στο εξωτερικό. Θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Γαλλία, ακολουθεί το Πανευρωπαϊκό και τέλος του χρόνου το Παγκόσμιο στην Ιαπωνία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ