aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Καρέ» από τον Μιλτιάδους

«Καρέ» από τον Μιλτιάδους

Την τέταρτή του φετινή νίκη σε επτά αγώνες σπόρτινγκ, του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ, πέτυχε ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Λεύκιος Μιλτιάδους και πλέον ο φετινός τίτλος στο αγώνισμα μοιάζει με «κούρσα για ένα άλογο»! Ο έβδομος αγώνας ήταν για το «Κύπελλο Πάφου» κι έγινε στο ομώνυμο επαρχιακό σκοπευτήριο.

Ο νικητής ολοκλήρωσε τον αγώνα με 91 επιτυχίες στους 100 δίσκους, δυο περισσότερους από τον δεύτερο Μιχάλη Τζιαπούρα της ΣΚΟΚΕΡ που πέτυχε 89/100, ενώ για την τρίτη θέση χρειάστηκε αγώνας «ξαφνικού θανάτου» μεταξύ τριών αθλητών που ισοβάθμησαν με 88/100. Τελικά, τρίτος κατετάγη ο Ηλίας Ηλία της ΣΚΟΛΕΥ, τέταρτος ο Ανδρέας Βασιλείου του ΣΚΟΛΑΡ και πέμπτος ο Χάρης Χριστοδουλίδης του ΣΚΟΠΑΦ.

Στη Β’ Κατηγορία στον αγώνα της Πάφου πρώτευσε ο Πανίκος Τρακούδης της ΣΚΟΛΕΥ με 85/100, στην Γ’ Κατηγορία ο Ανδρέας Παπαχριστοφόρου της ΣΕΛ με 86/100, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα ο Δημήτρης Ζαχαριάδης του ΣΚΟΠΑΦ πήρε την πρώτη θέση στην Δ’ Κατηγορία.

Στην κατηγορία των σίνιορς κέρδισε ο Λουκάς Χάματσος της ΣΚΟΑΜ με 84/100, ενώ οι αθλητές της ΣΚΟΛΕΥ Ευάγγελος Καραβόλιας (70/100) και Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης (80/100) ήταν οι νικητές στις κατηγορίες των βετεράνων και εφήβων αντίστοιχα και ο Ντέρεκ Καρ της ΣΚΟΛΕΜ στους μάστερ με 52/100.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ