aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚαράτε: Με 120 αθλητές στους 5ους ΑΜΚΕ

Καράτε: Με 120 αθλητές στους 5ους ΑΜΚΕ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε μετέχει με πλήρη ομάδων 120 αθλητών και αθλητριών στους 5ους Αγώνες μικρών κρατών Ευρώπης που διεξάγονται στο Σαν Μαρίνο 28-29/9/2018.

Την Κυπριακή αποστολή συνοδεύουν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και πρόεδρος των ΑΜΚΕ-Καράτε Αντρέας Βασιλείου, ο γραμματέας της ομοσπονδίας Κώστας Ελληνίδης, η ταμίας Ελευθερία Γεωργίου ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι θα ηγηθούν οι τέσσερις εθνικοί προπονητές Στέφανος Μαρνέρος, Μάριος Σάκκη, Γιώργος Ευθυμίου και Νικόλας Βατυλιώτης. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής αθλητών την αποστολή θα συνοδεύσουν και σωματειακοί προπονητές.

Συνοδοί διαιτητές ο Μάριος Βατυλιώτης, Κωνστατίνος Χαραλάμπους, Πέτρος Μιχαηλίδης, Μάριος Χαραλαμπίδης, Σίμος Κωνσταντίνου, Πέτρος Μαυρομμάτης, Πόπη Ξενοφώντος και Κορίνα Ποπέσκου. Στους αγώνες μετέχουν και οι 9 χώρες μέλη των ΑΜΚΕ (Ανδόρρα, Κύπρος, Ισλανδία, Μονακό, Μαυροβούνιο, Λιχτεντάιν, Μάλτα, Λουξεμβούργο, Σαν Μαρίνο) με 490 συμμετοχές αριθμός ο οποίος ξεπέρασε όλους τις προσδοκίες και θεωρείται ρεκόρ συμμετοχών.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε στο πλαίσιο συνεχούς αναβάθμισης του αθλήματος θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη της, τους υποστηρικτές της, καθώς και τους χορηγούς της ΚΟΑ και ΟΠΑΠ Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ