aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚαράτε Κ-21: Η Κύπρος συνέχισε τις μεγάλες επιτυχίες στο Παγκόσμιο της Χιλής!

Καράτε Κ-21: Η Κύπρος συνέχισε τις μεγάλες επιτυχίες στο Παγκόσμιο της Χιλής!

Η Κύπρος συνέχισε τις μεγάλες επιτυχίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Σαντιάγο της Χιλής και κατά την 4η μέρα με την κατάκτηση της 7ης θέσης με τρείς νίκες ανάμεσα σε 60 αθλητές από 60 χώρες.

Συγκεκριμένα ο Μάρκος Τσαγγαράς κέρδισε 3-0 τον Περουβιανό αθλητή, 5-2 τον αθλητή Βενεζουέλας, και τον αθλητή Βολιβίας 2-2 με senshu. Στην συνέχεια έχασε από τον Τούρκο αθλητή με 4-1. Ο Τούρκος βρέθηκε στον τελικό και έδωσε την ευκαιρία στον Μάρκο να αγωνιστεί στο repachage όπου αγωνίστηκε με τον Αζέρο αθλητή χάνοντας 3-0 κατακτώντας έτσι την 7η θέση.

Ο αθλητής μας Συμεών Παρπούνας αγωνίστηκε στον 1ο γύρο με τον Λευκορώσσο αθλητή με το οποίο εξήλθε ισόπαλος 2-2 αλλά λόγω του κανονισμού senshu (όποιος σκοράρει πρώτος σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζει) χάσαμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 5η θέση του Λοΐζου Βασιλείου με 3 νίκες χάνοντας με 3-3 το χάλκινο μετάλλιο, η 7η θέση με 3 νίκες του Μάρκου Τσαγγαρά, η κατάταξη στην 16άδα της Άνθιας Στυλιανού με 2 νίκες, η κατάταξη στην 16άδα της Αθηνάς Κοκκινίδου με 1 νίκη, η κατάταξή του Ορέστη Αδάμ στην 23η θέση, η πολύ καλές εμφανίσεις της Ειρήνης Κοντού και Συμεών Παρπούνα έχουν πραγματικά τοποθετήσει την Κύπρο μας στον παγκόσμιο χάρτη του Καράτε κάνοντας κάθε Κύπριο πολύ περήφανο.

Η Κύπρος διαπρέπει και θα πρέπει η πολιτεία να αναγνωρίσει άμεσα αυτές τις μεγάλες επιτυχίες για την προβολής της χώρας μας στο διεθνές στερέωμα. Η αθλήτρια μας Ελίνα Παπαγεωργίου αγωνίζεται την 5η μέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος στην Χιλή στην κατηγορία -55kg και της ευχόμαστε να πετύχει και αυτή ότι καλύτερο μπορεί για την χώρα μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ