aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚαράτε: Αθλητής με ειδικές ανάγκες στα μέλη του

Καράτε: Αθλητής με ειδικές ανάγκες στα μέλη του

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το καράτε εντάσσει στα μέλη του αθλητή με ειδικές ικανότητες, τον Γιώργο Φιλίππου (τυφλός). Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα στο Dojo Cyprus Shito Ryu (Δράμας 10, Λευκωσία), στο πλαίσιο των εξετάσεων εγχρώμων ζωνών στις 19 Δεκεμβρίου, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών Ευέλθων Πατρικίου και Ιωάννη Γεννετίδη.

Λόγω της ιδιαιτερότητας και της μεγάλης αξίας του γεγονότος αυτού παρευρέθηκαν ο Ανδρέας Αρχιμήδης (πρόεδρος Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε), ο Δημήτρης Ζεύκης (Επίσημος Αντιπρόσωπος Shito Ryu Ελλάδος) οι οποίοι κάνανε από κοινού την απονομή της πρώτης έγχρωμης ζώνης στο νέο μέλος Γιώργο Φιλίππου καθώς και τη βράβευση των γονέων για την επίμονη, επίπονη προσπάθεια τους και την προσφορά τους στο άθλημα του Καράτε.

Τέλος οι εκπαιδευτές του Συλλόγου θέλουν να ευχαριστήσουν με τη σειρά τους τον κ. Αρχιμήδη, τον κ. Ζεύκη, τους γονείς και μαθητές του Συλλόγου καθώς και το νέο μέλος Γιώργο Φιλίππου. Για περισσότερες διευκρινήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με το Γεννετίδη Ιωάννη στο τηλέφωνο 99-625776.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ