aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚαράτε: Αρχίζει το προπονητικό κάμπινγκ στον Αγρό

Καράτε: Αρχίζει το προπονητικό κάμπινγκ στον Αγρό

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε, με την υποστήριξη της εταιρείας ΟΠΑΠ Κύπρου, διοργανώνει και φέτος και για έβδομη συνεχή χρονιά το προπονητικό κάμπινγκ στον Αγρό, που αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται στις 28 Αυγούστου.

Στα πλαίσια του προπονητικού κάμπινγκ θα λειτουργήσει ταυτόχρονα σχολή προπονητών καθώς και σχολή διαιτητών. Ο συνολικός αριθμός συμμετοχών στο προπονητικό κάμπινγκ έχει ξεπεράσει τις 200.

Ο διεθνής διαιτητής της Παγκόσμιας Ομοσπονδία Καράτε, Μίλαν Κοβάσεβιτς, θα είναι ο κύριος διδάσκων της σχολής διαιτητών, ενώ τη σχολή προπονητών και την προπόνηση των συμμετεχόντων αθλητών στο κάμπινγκ θα αναλάβουν οι διεθνούς φήμης και παγκόσμιοι πρωταθλητές καράτε, Γιώργος Τζάνος και Πρέντρεγκ Στογιαντίνοφ.

Τέλος, όσοι θα λάβουν μέρος στη σχολή προπονητών και διαιτητών θα παρακολουθήσουν σεμινάριο με θέμα «Αποτελεσματικές προχωρημένες στρατηγικές για προπονητές πρωταθλητών», από τον executive coach NLP, Δημήτρη Στυλιανίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ