aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚαράτε: Άρχισε το 28ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα στη Λεμεσό- Δυο Χρυσά για την Κύπρο!

Καράτε: Άρχισε το 28ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα στη Λεμεσό- Δυο Χρυσά για την Κύπρο!

Σε μία όμορφη τελετή έναρξης ξεκίνησε χθες 23/10/21 το 28ο Μεσογειακό πρωτάθλημα Καράτε, που διεξάγεται στη Λεμεσό, μεταξύ 23-24 Οκτωβρίου, στο κλειστό στάδιο Σπύρος Κυπριανου.

«Με μεγάλη χαρά τις τελευταίες δυο βδομάδες η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε σε στοχευμένες προσπάθειες κατάφερε να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να φιλοξενηθεί στη χωρά μας αυτή η μεγάλη διοργάνωση. Εργαστήκαμε όλοι σκληρά ώστε να γίνει εφικτό να φιλοξενηθούν κατάλληλα και οι δώδεκα χώρες που θα λαμβάνουν μέρος στο μεσογειακό πρωτάθλημα καράτε . Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από άλλη διοργάνωση και ήμαστε περήφανη που πετύχαμε υπό της περιστάσεις με τα πρωτοκολλά του κορονοϊού να φέρουμε 550 αθλητές , διαιτητές και παράγοντες ώστε σήμερα να έχουμε αυτό το όμορφο ξεκίνημα . Θέλω να στείλω τις θέρμες μου ευχαριστίες στο υπουργείο εσωτερικών και ιδιαίτερα στις πολύ βοηθητικές ενέργειες που έκανε ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης» τόνισε στην εναρκτήρια ομιλία του ο πρόεδρος της Κυπριακή ομοσπονδίας Καράτε Ανδρέας Βασιλείου,

Συναρπαστικοί αγώνες ακολούθησαν από τους νεαρούς και νεαρές Καρατέκα αφού ρίχτηκαν με ανεξίτηλο πάθος αλλά και όρεξη στους αγώνες που ακολούθησαν.

Ξεχώρισαν στην πρώτη μέρα των αγώνων οι πρωταθλητές μας που στην κορυφή του βάθρου στην κατηγορία JUNIOR KUMITE MALE 76+ KG ο Δημητριάδης Δημήτρης και η Οικονομίδου Ρεβέκκα που αγωνίστηκε στην κατηγορία JUNIOR KUMITE FEMALE -59 KG.

Όλοι οι κύπριοι αθλητές που διαπρέψαν στις ακόλουθες κατηγορίες αναλυτικά:

CADET KATA MALE
3 place CHARALAMBIDES STAVROS
CADET KUMITE FEMALE 54+ KG
3 place STYLIANOU MARIA
CADET KUMITE MALE -70 KG
3 place XARALAMPOUS XARALAMPOS
CADET KUMITE MALE 70+ KG
3 place GAVRIEL KYRIACOS
FEMALE TEAM KUMITE JUNIORS
2 place CYPRUS
JUNIOR KUMITE FEMALE -48 KG
3 place VIOLARI RODOTHEA
JUNIOR KUMITE FEMALE -53 KG
3 place KOKKINIDOU ATHENA
3 place NIKOLAOU MARIA
JUNIOR KUMITE MALE -55 KG
3 place GAVRIEL ANDREAS
3 place CHRISTOU GIANNIS
JUNIOR KUMITE FEMALE -59 KG
1 place ECONOMIDOU REVEKKA
JUNIOR KUMITE MALE 76+ KG
1 place DEMETRIADES DEMETRIS
3 place MICHAEL ALEX
MALE TEAM KUMITE JUNIORS
2 place CYPRUS

Και το τελικό αποτέλεσμα μεταλλίων ανά χωρά συνολικά, κατά την πρώτη μέρα των αγώνων, 23 Οκτωβρίου, διαμορφώθηκε ως ακόλουθος.

Και το τελικό αποτέλεσμα μεταλλίων ανά χωρά συνολικά, κατά την πρώτη μέρα των αγώνων, 23 Οκτωβρίου, διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

RANK COUNTRY GOLD SILVER BRONZE TOTAL
1 EGYPT EGY 18 11 20 49
2 GREECE GRE 2 5 9 16
3 CYPRUS CYP 2 2 11 15
4 MOROCCO MAR 2 1 5 8
5 HUNGARY HUN 1 3 3 7
6 SERBIA SRB 0 1 1 2
7 TUNISIA TUN 0 1 1 2
8 PORTUGAL POR 0 1 0 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ